Docking station DELL D3100, USB 3.0, negru

Cod produs: ACC452BBOT
 
699,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Docking station DELL D3100, USB 3.0, negru

  Conectati cu usurinta laptopurile la un ecran Ultra HD 4K, afisaje Full HD si alte dispozitive externe

  Statia de andocare Dell - USB 3.0 va conecteaza laptopul la pana la trei monitoare suplimentare, diverse dispozitive externe si internetul cu un singur cablu. Este o modalitate convenabila de a extinde capacitatile computerului portabil si de a va personaliza mediul de calcul desktop. Aceasta statie de andocare compacta si eleganta deblocheaza productivitate si optiuni de divertisment imbunatatite, cu conectivitate de mare viteza si suport pentru afisaje Ultra HD 4K. Proiectat pentru rezolutie Ultra HD 4K, aceasta statie de andocare universala USB 3.0 permite computerelor compatibile sa afiseze rezolutie 4K atunci cand sunt conectate.

  Suporta un afisaj Ultra HD 4K si doua afisaje Full HD

  Extindeti-va desktopul conectand pana la trei afisaje simultan, inclusiv un afisaj Ultra HD 4K si doua afisaje Full HD. Statia de andocare Dell va permite sa va extindeti desktopul pe pana la trei afisaje externe, sporind productivitatea si facilitand gestionarea mai multor aplicatii.

  Extindeti productivitatea cu periferice

  Laptopul dvs. nu mai este constrans de porturile sale incluse. Cu un singur cablu, statia de andocare Dell - USB 3.0 va conecteaza laptopul la diferite dispozitive, cum ar fi imprimante, scanere si hard diskuri externe. Exista, de asemenea, un port Gigabit Ethernet, mufa pentru casti si iesire audio pentru conectarea difuzoarelor externe.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal