Avand in vedere noile dispozitii legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: ACC40AS0090EU

Docking station LENOVO ThinkPad Dock Gen 2, USB-C, 90W, negru

 
809,90lei
Stoc epuizat
 • Docking station LENOVO ThinkPad Dock Gen 2, USB-C, 90W, negru

  Lenovo intelege ca afacerea moderna depinde de o mare varietate de PC-uri si chiar de marci pentru a-si satisface nevoile de afaceri. Pentru a face acest lucru mai usor Lenovo USB-C dock este compatibil cu notebook-uri Lenovo, precum si cu notebook-uri de la HP, Dell **.

  Caracteristici si avantaje

  • Compatibilitate larga: Statia de andocare Lenovo este compatibila cu notebook-urile Lenovo si non-Lenovo pentru a extinde date, alimentare si video.
  • O conexiune, fara limitari: ganditi-va la tot timpul pe care l-ati economisi daca ati putea conecta toate perifericele simultan, a transfera date USB la viteze de 10 Gbps, a avea acces la o conexiune de retea prin cablu stabila, fara stres.
  • Reducere maxilara 4K *: Zilele de a fi limitat de capacitatile notebook-ului dvs. s-au incheiat. Acum puteti experimenta doua ecrane 4K vii sau afisaje triple 1080p.
  • Pregatit pentru comanda dvs.: Controlati complet sistemele ThinkPad cu PXE Boot, System Wake-on-LAN din modul de repaus, modul de hibernare si modul de oprire. De asemenea, accepta trecerea adresei ThinkPad MAC prin doc. Aceste caracteristici sunt acceptate pe notebook-urile ThinkPad selectate.
  • Dock are capacitatea de a suporta DisplayPort ™ 1.4 si HDMI ™ 2.0 pentru afisaje de maxim 2 x 4K @ 60 Hz, dar iesirea video reala ar depinde de iesirea sistemului.

  ** DISCLAIMER: Lenovo USB-C si Thunderbolt Docks functioneaza cu notebook-uri care accepta standardele industriale USB-C Alt-Mode sau protocoale Thunderbolt prin portul lor de tip C. Lenovo USB-C si Thunderbolt Docks accepta caracteristici suplimentare, cum ar fi trecerea adresei MAC, WOL si butonul de alimentare oglindit, pe majoritatea notebook-urilor Lenovo ThinkPad, dar este posibil ca aceste caracteristici sa nu fie disponibile pe anumite alte notebook-uri Lenovo sau sisteme de notebook-uri care nu sunt marca Lenovo.

  Pentru a verifica daca docul este compatibil cu sistemul dvs., Faceti clic AICI

 • Caracteristici generale

  Brand compatibilLenovo
  Model compatibilThinkpad: T490, 7590, X280, T480, X1 Carbon G6, X270, T480s
  Conectori2 x DisplayPort 1, 1 x HDMI, 3 x USB3.1, 2 x USB2.0, 1 x Combo Audio Jack, 1 x Gigabit Ethernet, 1 x Security lock slot
  Putere (W)90
  Alte detaliiMaximum Resolution / Refresh Rate: 3840x2160 @60Hz, Output Power: Max 60w
  Continut pachetDocking Station, Incarcator

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)30.75 x 8 x 17.1
  Greutate (Kg)0.325

  Garantie

  Garantie comerciala12 luni
  Garantie de conformitate12 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.