Altex

#împreună pentru România Salvăm vieți! 
Împreună putem salva peste 1.500 de vieți din primul an!

Salvăm vieți prin dotarea secțiilor de terapie intensivă cu ventilatoare și monitoare ultra moderne. Un singur pat ATI (anestezie și terapie intensivă) echipat modern salvează anual în medie 50 de vieți.

Cifrele, oricât de șocante, sunt doar o parte din motivul pentru care am ales să ne implicăm. Acestea nu exprimă povestea familiilor care se vor bucura să-i revadă pe cei dragi sănătoși dacă alegem să fim #împreună. Viitorul trebuie să ne găsească mai pregătiți.

Fundația Altex, în parteneriat cu companii private și cu sprijinul românilor, și-a propus să doneze 30 de ventilatoare și 30 de monitoare ultramoderne pentru a ridica standardele în secțiile de terapie intensivă în spitalele din România.

Prin această misiune, salvăm vieți, la propriu, dar oferim și un exemplu societății românești: ne dorim să arătăm că omul și bunăstarea sa trebuie să fie în centrul tuturor preocupărilor noastre.

Nimeni nu a schimbat istoria de unul singur – și nici nu trebuie. Pentru a trece cu bine peste situațiile dificile care apar inevitabil, este esențial să fim uniți - #împreună pentru România. Salvăm Vieți!

Chiar și cel mai mic gest de solidaritate - o donație, o recomandare, o vorbă bună - sunt dovada că #împreună pentru România putem schimba lumea în mai bine.

Pana in acest moment s-au donat
1.881.686LEI

Cele mai recente donatii

  • Simona,Bucureşti10 lei
  • Gheorghe,Bucureşti10 lei
  • Rodica,Ilfov10 lei
  • Iulian,Neamţ10 lei
  • ECATERINA,Bucureşti10 lei
  • Fochim,Brăila10 lei
  • Nagy Fazakas,Mureş10 lei
  • di,Dolj15 lei
  • Georgiana,Bucureşti10 lei
  • Delia-Ioana,Timiş10 lei

Donatiile partenerilor nostri

631192RON
UniCredit Bank
146252RON
Whirlpool
100000RON
De'Longhi
48400RON
Hama
48400RON
Media Invest
35000RON
PC-coolers

Afla cum salvam vieti impreuna

Ajutăm pe termen lung

Viețile românilor depind de îngrijirea pe care o primim în secțiile de terapie intensivă. Alături de Fundația Altex, prin intermediul acțiunii #împreună pentru România. Salvăm Vieți! poți contribui la dotarea cu aparatură ultramodernă a 30 de paturi din secțiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din România.

Aceste echipamente au fost analizate, selectate și validate de către medici și specialiști, membri ai Comisiei COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătății. Ministerul Sănătății va decide și va distribui aparatura către spitale, în funcție de nevoi:

• 30 de ventilatoare performante - 714.000 euro

• 30 de monitoare ultramoderne - 238.000 euro

Ce am reușit să facem până acum

Am donat deja echipamente în valoare de 162.000 EUR și o vom face în continuare pentru că ne pasă.

Primele trei monitoare au fost donate Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, respectiv Spitalului Clinic Colentina, ambele aflate în administrarea Primăriei Municipiului București, prin ASSMB.

Alte patru monitoare au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov şi Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Fiecare donatie conteaza!

Iti multumim pentru implicare!

Doneaza si tu!

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor