Doom Slayers Collection PS4

Cod produs: JOCPS4DOOMSL
 
48,90
-39%
29,83 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Dezvoltat de catre id Software, studioul care a pus bazele genului first-person shooter si care a creat modul de joc multiplayer Deathmatch, DOOM revine si ofera o experienta shooter absolut fascinanta.

  Demonii necrutatori, arsenalul nimicitor, precum si miscarea rapida si fluida reprezinta fundatia unei experiente intense de tip first-person – indiferent daca alegi sa elimini hoardele de demoni din Iad in modul de joc single-player sau sa concurezi cu prietenii tai intr-unul dintre numeroasele moduri multiplayer.

  Ai un motiv pentru care te afli aici. Baza de cercetare de pe Marte a Union Aerospace Corporation este atacata de demoni. O singura persoana sta intre lumea lor si a noastra.

  Esti Doom Marine si ai fost desemnat sa faci un singur lucru - sa-i distrugi pe toti!

  Caracteristici principale DOOM:
  • O campanie necrutatoare – nu vei avea timp sa te adapostesti si sa iti regenerezi viata deoarece vei fi ocupat sa lupti impotriva valurilor de hoarde demonice. Combina arsenalul tau modern cu arme emblematice, upgrade-uri variate si un sistem melee foarte brutal.
  • Intoarcerea id Multiplayer – e timpul sa iti domini adversarii in binecunoscutele harti de tip arena unde vei avea ocazia sa incerci atat moduri de joc noi, cat si vechi, alaturi de armele, power-up-urile si abilitatile tale.
  • Posibilitati fara limite – cu ajutorul DOOM SnapMap, un level editor foarte versatil, vei putea sa iti creezi nenumarate posibilitati de gameplay, in timp foarte scurt. Tot ceea ce te opreste este imaginatia ta.

  In plus, ai ocazia sa adaugi colectiei tale si sa rejoci renumitele DOOM, DOOM II si DOOM III ce au produs o adevarata revolutie in istoria jocurilor pe calculator, ele fiind primele care au beneficiat de un motor grafic capabil sa prezinte o lume cu adevarat tridimensionala de calitate. Texte, sunete, inamici, arme, toate la un loc creeaza o atmosfera unica, ce poate fi cu greu redata chiar si in ziua de astazi cand se pot crea jocuri superioare din punct de vedere tehnologic.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal