Fasole rosie Red Kidney MAZZA, 2500g

Cod produs: ADBMAZ83
 
38,92 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Fasole rosie Red Kidney MAZZA, 2500g

  Fasolea rosie este un aliment complet bogat in fibre, proteine, vitamine, enzime si minerale (magneziu, fier, calciu, fosfor si mangan). Au proprietati laxative si sunt bogate in antioxidanti, utili pentru prevenirea bolilor. In cele din urma, fiind un aliment cu o valoare nutritiva si proteica ridicata, acestea sunt utilizate pe scara larga in diete.

  Despre Mazza

  Mazza Alimentari a fost infiintata acum 65 de ani ca furnizor de produse destinate pietei de Horeca din zona Lago di Garda, ca mai apoi sa isi diversifice oferta si cu articole de retail. In timp, gama Mazza a crescut la peste 200 de produse. Actualmente, Mazza detine doua centre de productie si se ocupa personal in alegerea materiei prime, conform standardelor europene.

  Mazza Alimentari ofera o gama completa de rosii la conserva numai din rosii 100% italiene. Tonul provine de pe coastele spaniole ale Oceanului Atlantic si uleiul de masline provine dintr-un amestec din cele mai bune masline mediteraneene. Materiile prime pentru anghinare sau pentru ciuperci sunt selectate de la producatori verificati, maslinele sunt culese manual din cele mai bune plantatii de maslini din Maroc.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal