Cod produs: JOCPCFM2018LE

Football Manager 2018 Limited Edition PC

 
Reducere
50%
9,95lei
19,90
In anumite magazine
 • In Football Manager 2018 Limited Edition tu ai puterea, doar parerea ta conteaza. Tu esti cel care ia deciziile in orice moment, atunci cand achizitionezi un jucator sau cand il vinzi. Gestioneaza cum vrei bugetul tau. Alege tactica proprie de joc bazandu-te pe intuitia, dar si pe jucatorii pe care ii ai la dispozitie. Insufla-le si lor viziunea ta proprie de joc.

  Pe cine vei trimite pe teren, pe cine alegi sa ia loc pe banca de rezerve? Deciziile tale influenteaza si armonia echipei, dar asta este datoria ta. Insa ai grija ca fiecare decizie va avea consecinte. Daca ai procedat corect, vei fi vedeta, vei fi pe prima pagina a ziarelor si in tendinte pe canalele de social media. Iar numele tau va intra in istoria acestui sport. Asta daca vei reusi, bineinteles.

  In Footbal Manager 2018 ai optiuni multiple atat pe teren, cat si in afara acestuia. Te lasa sa hotarasi ce fel de manager doresti sa fii. Ai la dispozitie sa-ti incerci norocul in cele 50 de tari. Castiga titlul suprem cu oricare dintre cele 2500 de cluburi. Intra pe piata de trasferuri cu peste 600.000 de jucatori reali si membri de staff. Viziunea ta va prinde viata sau nu. Depinde de deciziile tale.

 • Caseta tehnica

  TitluFootball Manager 2018 Limited Edition PC
  GenSports
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  PlatformaPC
  EditieLimitata
  Activare codSteam
  Tip suportDVD-ROM
  Recomandare varsta (PEGI)12+
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare10.11.2017
  ProducatorSEGA
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.