Football Manager 2021 PC

Cod produs: JOCPCFM2021
 
134,90
-30%
94,43 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Football Manager 2021 ofera experiente dinamice si proaspete de management real, care pun accentul pe tine, sufletul clubului tau de fotbal. Sunteti echipat cu mai multe instrumente decat oricand pentru a va dezvolta personalitatea manageriala si a impinge spre succes clubul dvs. Noile caracteristici si imbunatatirile jocului produc nivele de egalitate de fotbal autentic, plus profunzime si drama.

  Antreneaza-i pe cei mai buni

  Niciun alt joc de fotbal nu se apropie de optiunile disponibile pe FM21. Gestionati clubul pe care il iubiti pentru a oferi succesul dorit de fanii dvs. sau calatoriti in lume alegand din cele 117 ligi din 52 dintre cele mai mari natiuni de fotbal.

  Control tactic complet

  Joaca Football Manager 2021 in felul tau. Creati-va propriul brand de fotbal si strategii tactice pentru fiecare ocazie pentru a va asigura ca echipa dvs. obtine trei puncte. Perfectioneaza-ti viziunea pe terenul de antrenament si minuneaza-te pe masura ce prinde viata in Matchday.

  Dezvolta superstar-uri de generatie urmatoare

  Antreneaza tinerele sperante si traseaza-le drumul catre prima echipa. Colaborati cu Backroom Staff pentru a va dezvolta abilitatile si colaborati si cu echipa Scouting pentru a construi o echipa de talente de elita destinate succesului viitor.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal