Cod produs: LPB120872A

Formula speciala de lapte APTAMIL Nutriton Instant 120872A, 0 luni+, 135g

 
50,90lei
Stoc epuizat
 • Formula speciala de lapte APTAMIL Nutriton Instant 120872A, 0 luni+, 135g

  Acest produs trebuie utilizat sub supraveghere medicala.

  ALIMENT DESTINAT UNUI SCOP MEDICAL SPECIAL PENTRU REGIMUL DIETETIC AL REGURGITATIILOR

  Daca bebelusul tau este predispus la regurgitatii, o solutie ar putea fi produsul Nutriton, care ingroasa laptele pentru cel mic. Intotdeauna, inainte sa utilizezi Nutriton, consulta medicul! Daca te hotarasti, impreuna cu medicul, sa folosesti Nutriton, poate dura aproximativ 2 saptamani pana cand bebelusul tau se va obisnui cu produsul.

  Nutriton are ca ingredient principal faina de roscove. Aceasta este o fibra alimentara care ingroasa laptele, in special in stomac. Astfel, bebelusul tau va bea mai usor laptele, iar acesta va urca mai greu din stomac in esofag.

  Indicatii importante: Produs instant. Intotdeauna prepara laptele chiar inainte de masa si hraneste sugarul in maxim 1 ora de la preparare. Produsul preparat si nefolosit va fi aruncat. Nu incalzi laptele in cuptorul cu microunde (pericol de supraincalzire). Daca folosesti o formula de lapte, nu refolosi apa fiarta si racita. Nu adauga niciun alt ingredient in laptele preparat. Intotdeauna respecta cu strictete atat dozarea, cat si modul de preparare a hranei recomandate. O preparare gresita poate afecta sanatatea sugarului. Ai grija de igiena bucala a sugarului, mai ales inainte de culcare. Este important ca bebelusul sa bea laptele incet: un biberon timp de aproximativ 15-20 de minute. Daca bebelusul bea laptele prea repede, il poate durea burtica. El va sti cand sa se opreasca, nu este neaparat necesar sa bea mereu un biberon intreg. Nutriton ingroasa laptele din biberon. Adapteaza marimea tetinei tinand cont de acest aspect.

  Acest produs este destinat exclusiv utilizarii intra-spitalicesti

  FOARTE IMPORTANT! Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Nutriton este un aliment destinat unui scop medical special si se utilizeaza numai la indicatia medicului, sub supravegherea acestuia. Produsul nu poate fi utilizat ca sursa unica de nutritie. Produsul nu este dedicat utilizarii parenterale. Acest produs nu a fost testat din punctul de vedere al sigurantei utilizarii pentru nou-nascutii prematuri si nou-nascutii cu greutate mica la nastere. De aceea, Nutriton nu este recomandat pentru aceste categorii de nou-nascuti. Nutriton nu contine gluten, lactoza si proteine din lapte de vaca.

 • Caracteristici generale

  ProprietatiFara zahar
  Varsta0 luni +
  Cantitate135 g
  Alte detaliiDaca bebelusul tau este predispus la regurgitatii, o solutie ar putea fi produsul Nutrilon, care ingroasa laptele pentru cel mic; Daca te hotarasti, impreuna cu medicul, sa folosesti Nutriton, poate dura aproximativ 2 saptamani pana cand bebelusul tau se va obisnui cu produsul
  Continut pachetFormula speciala de lapte APTAMIL Nutriton Instant 135g

  Valabilitate

  ValabilitateConform informatiilor inscrise pe ambalaj
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.