Cod produs: LPB574387

Formula speciala de lapte MILUPA MILUMIL Confort 574387, 0 luni+, 300g

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Formula speciala de lapte MILUPA MILUMIL Confort 574387, 0 luni+, 300g

  Milumil Confort - Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale.

  Continut redus de lactoza. In primele luni de viata, sistemul digestiv este imatur, astfel ca bebelusul tau poate simti un disconfort digestiv, manifestat prin colici si constipatie. Unele dintre cauze le reprezinta nielul redus de bacterii sanatoase din intestin sau capacitatea redusa de a diera proteinele sau lactoza.

  Milumil Confort este special dezvoltat pentru managementul nutritional al colicilor si constipatiei, continand un complex unic de prebiotice patentate GOS/FOS*, un nivel redus de lactoza, proteine partial hidrolizate din zer si un amestec special de lipide.

  Milumil confort este o formula nutritionala completa si poate fi administrata ca sursa unica de nutritie pana la varsta de 6 luni.

  *galacto/fructooligozaharide

  Etapa: 0 luni+.

  Prezentare: 300 g.

 • Caracteristici generale

  IngredienteUn complex unic de prebiotice patentate GOS/FOS, un nivel redus de lactoza, proteine partial hidrolizate din zer si un amestec special de lipide
  ProprietatiFara zahar
  Varsta0 luni +
  Cantitate300 g
  Alte detaliiIn primele luni de viata, sistemul digestiv este imatur, astfel ca bebelusul tau poate simti un disconfort digestiv, manifestat prin colici si constipatie; Unele dintre cauze le reprezinta nielul redus de bacterii sanatoase din intestin sau capacitatea redusa de a diera proteinele sau lactoza
  Continut pachetFormula speciala de lapte Milupa Confort

  Valabilitate

  ValabilitateConform informatiilor inscrise pe ambalaj
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.