Frigider cu o usa Candy CHTOP482SN, 93 l, H 85 cm, Clasa F, argintiu

Cod produs: FRGCHTOP482SN
799,90
-130 lei
669,90 lei
Include taxa verde: 15,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • Voucher 50 Lei
 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Frigiderele Candy

  Astazi, din ce in ce mai multe persoane au mai putin timp la dispozitie pentru cumparaturi si, ca urmare, alimentele stau mai mult timp in frigider. Pentru a ajuta acesti consumatori, Candy a conceput produse mai inteligente si mai incapatoare, ce ofera capacitate optimizata si controlul temperaturii.

  Candy va ofera produse din cele mai bune materiale, cu cele mai delicate finisaje, ergonomice si usor de folosit contribuind astfel la confortul casei dumneavoastra. 

  CLASA F

  Grija fata de mediu se afla in centrul atentiei tehnologiei Candy: create din respect profund pentru lumea din jurul nostru, produsele noastre ofera eficienta si performanta. Dezvoltarea tehnologiei de ultima generatie promite, impreuna cu angajamentul Candy sa reduca impactul produselor asupra mediului pentru a indeplini cerintele consumatorilor. Alege produsele din clasa F pentru a reduce consumul de energie: optimizare cu pana la 20% fata de un produs echivalent din clasa G de eficienta energetica.

  Grija pentru mediu, economii la facturile de utilitati.

  CAPACITATE FRIGIDER

  Volumul frigiderului este de 80 l.

  Cele 2 rafturi de sticla transparenta din interiorul frigiderului asigura o compartimentare adecvata depozitarii. Le puteti pozitiona dupa propriile preferinte.

  Cele 3 rafturi fixe de pe usa frigiderului, distantate diferit pentru a putea raci diverse tipuri de produse, fara a avea grija ca vor cadea atunci cand deschidem usa, completeaza functionalitatea spatiului

  Noile rafturi de usa permit depozitarea eficienta a produselor cosmetice (ce necesita depozitarea la rece.

  COMPARTIMENT PRODUSE PROASPETE

  Conceput special pentru mezeluri, branzeturi si carne, noul sertar Fresh Zone permite pastrarea la o temperatura optima a alimentelor proaspete.

  Acesta este mai incapator si mai ergonomic datorita noului maner si a maximizarii capacitatii interioare. 

  RAFTURI DIN STICLA

  Cele 3 rafturi de sticla transparenta cu rama alba din interiorul frigiderului sunt practice, moderne fiind si foarte usor de curatat.

  COMPARTIMENT CONGELATOR

  Capacitatea congelatorului este de 10l.

  Congelatorul continua aceeasi linie estetica ca si frigiderul asigurand performanta si fiabilitate.

  Pozitionat in interiorul frigiderului acesta garanteaza conditii perfecte de racire mentinand calitatea alimentelor pentru un timp mai indelungat.

  COMPARTIMENT CONGELATOR

  Candy recomanda ca produsele din congelator sa nu fie pastrate mai mult de: 

  SISTEM DE VENTILATIE

  Noul sistem de ventilatie Air asigura o distributie optima si eterogena a temperaturii in frigider. Acest lucru te ajuta sa pastrezi alimentele mai mult timp.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal