Frumoasa si Bestia - Editie de colectie 2 filme DVD

Cod produs: DV-FRUMBEST2DVD
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Reducere
60%
27,96lei
69,90
include taxa verde: 0,17 lei
Stoc epuizat
 • Frumoasa si Bestia

   Belle este o tanara fata, careia nu-i place viata pe care o duce in micul orasel din Franta. Greseala facuta de tatal fetei, pe nume Maurice, va face ca fiica acestuia sa se intalneasca cu Bestia. Acest monstru este un print asupra caruia fusese aruncata o vraja, iar el nu mai putea iubi. Cu timpul intre cei doi se infiripa o prietenie frumoasa.

  Frumoasa si Bestia, o poveste clasica in care dragostea gaseste intotdeauna o cale sa se strecoare in inimile celor care nici nu se asteapta.

   

  Frumoasa si Bestia: Belle si lumea ei magica

   Filmul este facut sub forma de trei capitole in care sunt prezentate aventuri ale personajelor ce fac parte din aceasta lume magica. In prima parte, The perfect world, intre Belle si Bestia are loc o mica cearta care pana la urma se rezolva. In partea a doua, Lumiere traieste o mica aventura pe munte alaturi de Fifi. In ultima parte, in The Broken Wing, Belle o roaga pe Bestie sa elibereze o pasare cantatoare ca un gest de bunatate. Toate cele trei povesti, din care face parte si Beauty and the Beast: Belle's Magical World, se leaga intre ele intr-un film animat magic.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraBeauty and the Beast
  Tip suport mediaDVD
  GenAnimatie
  AudientaAP 12
  Numar de discuri2
  Data lansarii1991 / 1998
  Durata (min)84 / 88

  Informatii suplimentare

  DistributiePaige O'Hara, Robby Benson, Richard White, Jerry Orbach, Angela Lansbury / Jeff Bennett, Robby Benson, Jim Cummings, Paige O'Hara, David Ogden Stiers, Jerry Orbach
  RegieGary Trousdale, Kirk Wise / Cullen Blaine, Dale Case
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.