Gamepad NATEC Genesis P58 (PC/PS3), negru

Cod produs: GAMNATGNSP58
Gamepad NATEC Genesis P58 (PC/PS3), negru
Gamepad NATEC Genesis P58 (PC/PS3), negru
Gamepad NATEC Genesis P58 (PC/PS3), negru
Gamepad NATEC Genesis P58 (PC/PS3), negru
 
99,90 lei
Include taxa verde: 0,53 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  PROPRIUL GAMEPAD

  Genesis P58 este un gamepad modern compatibil atat cu PC-urile, cat si cu consolele PlayStation 3. Dispozitivul dispune de feedback de vibratie, suprafata din cauciuc, moduri de intrare / intrare X si butoane si declansatoare analogice. Tot ce veti avea nevoie pentru a va face divertismentul virtual cat mai confortabil.

  CONTROL COMPLET

  P58 este in intregime acoperit cu cauciuc, ceea ce duce la o aderenta foarte ferma. Gamepad-ul nu va aluneca din mana chiar si in cele mai palpitante momente.

  PLUG & PLAY

  Nu pierdeti timp pentru configurare. Functiile X-Input si D-Input va vor permite sa va bucurati de jocuri de pe PC imediat fara a instala programe suplimentare. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati jocul si aproape instant gamepad-ul va intra in functiune.

  BUTOANE ANALOGICE SI TRIGGERE

  Gamepad-ul este echipat cu 12 butoane si 2 stick-uri analogice. Totul conceput in mod perfect pentru a va permite sa aveti un control deplin asupra situatiilor in care va aflati. Realizarea de combinatii complicate nu va mai exista cu ajutorul acestui gameplad.

  FEEDBACK PRIN VIBRATII

  Vibratiile generate de dispozitiv va vor face sa simtiti jocul mullt mai realist, permitandu-va sa va jucati titlurile preferate cu o bucurie autentica.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.75
  12 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal