Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-GANGLEDENDA

Gangsteri de Legenda DVD

 
Reducere
80%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Regizat de Brian Helgeland, "Gangsteri de legenda" spune povestea celor mai cunoscuti infractori britanici, gemenii Reggie si Ronnie Kray, in perioada lor de glorie de la jumatatea anilor '60.

  Dupa ce Ronnie este eliberat din inchisoare, cei doi frati incep sa-si consolideze imperiul in Londra, incercand sa elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson si colaborand cu mafia americana care cauta sa patrunda in oras. Celebri si invidiati, acestia isi creeaza relatii printre cei mai influenti londonezi, se lafaie in bogatii si par de neoprit.

  Pe de alts parte, Reggie se indragosteste de Frances Shea si se casatoreste cu ea, promitandu-i ca va face doar afaceri legale. Astfel, cumpara si conduce mai multe cluburi de noapte. Insa cum nimic nu dureaza o vesnicie, imperiul Kray incepe sa se clatine sub amenintari care apar din toate partile. Investigatia politiei ajunge tot mai aproape de adevar, iar Ronnie este din ce in ce mai violent si paranoic, cu tendinte distructive care il conduc la greseli flagrante.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraLegend
  Data lansarii2015
  Durata (min)131

  Informatii suplimentare

  DistributieTom Hardy, Emily Browning
  RegieBrian Helgeland
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.