Gel anticalcar CALGON Hygiene Plus pentru masina de spalat, 750ml

Cod produs: CONCALGONGELHYG
Gel anticalcar CALGON Hygiene Plus pentru masina de spalat, 750ml
 
stoc epuizat
 • Descriere

  Descoperiti noul CALGON Gel Hygiene+ - primul produs din gama Calgon care asigura ca masina dvs. de spalat rufe este curata si igienizata, fara bacterii si protejata impotriva depunerilor de calcar. Noul CALGON Gel Hygiene+ nu numai ca asigura o protectie optima impotriva depunerilor de calcar, dar formula sa antibacteriana omoara pana la 99.9% dintre bacterii*.

  OMOARA 99.9% DINTRE BACTERII*

  *testat conform standardului EN 13697 (Conditii: spalare fara rufe, 40°C si 60°C la 60 de minute timp de contact)

  Acesta este un produs biocid. Utilizati produsele biocide cu atentie. Inaintea utilizarii, cititi eticheta si informatiile referitoare la produs.

  Ingrediente (Reg. 648/2004/EC; pentru informatii despre ingrediente: www.rbeuroinfo.com):

  < 5%: Policarboxilati, surfactanti neionici, dezinfectanti, parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal

  100 g produs contine: 1g clorura de benzalconiu, surfactanti, polimeri, aditivi, parfum, colorant si apa pana la 100g.

  Instructiuni de utilizare:

  1 Capac = APA MEDIE SI DURA

  1 + 2/3 Capace = APA FOARTE DURA

  Adaugati CALGON Gel Hygiene+ peste detergent in sertarul masinii de spalat. Puneti cantitatea de detergent recomandata pentru apa moale. Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi.

  Protectie antibacteriana: 2 capace, 40ºC, ciclu de spalare fara rufe. Folositi CALGON Gel Hygiene+ o data pe luna sau dupa 15 spalari. Adaugati cantitatea de produs recomandata si porniti un ciclu de spalare, fara rufe si fara detergent.

  Informatii de siguranta:

  Provoaca o iritare grava a ochilor. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. Evitati dispersarea in mediu. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic, daca nu va simtiti bine. Aruncati continutul si recipientul la depozitele de deseuri sau instalatiile de reciclare corespunzatoare, in conformitate cu reglementarile locale.

  Protectie la fiecare spalare: Folositi CALGON Gel Hygiene+ la fiecare spalare: formula sa activa asigura masinii de spalat o protectie optima impotriva depunerilor de calcar.

  Protectie antibacteriana: Folositi CALGON Gel Hygiene+ o data pe luna: formula sa antibacteriana omoara pana la 99.9% dintre bacterii* si pastreaza masina de spalat igienizata.  

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal