Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Ghilotine hartie

Trimmerul sau ghilotina de hartie?

Ghilotina de hartie si trimmerul de hartie iti sunt necesare in cazul in care la birou lucrezi cu documente ce trebuie aranjate in diverse formate. 

Pentru a putea taia fotografii si a pregati cu precizie documente oficiale sau diverse articole de papetarie, economisind timp si obtinand calitate, foloseste o ghilotina de hartie, ce iti va permite sa obtii dimensiunile dorite si sa tai exact atat cat trebuie. Iata cativa factori de care sa tii cont atunci cand o alegi: poate fi automata sau manuala, prima fiind potrivita pentru afaceri la scara industriala, poate avea dimenisuni foarte mici sau foarte mari, in functie de volumul si marimea documentelor care trebuie taiate, iar din punct de vedere capacitate ar trebui sa se adapteze la cat de multe documente ai de modificat. 

Trimmerul de hartie este un accesoriu ce ofera un grad de siguranta mai ridicat, insa nu este recomandat daca ai nevoie sa modifici volume mari de documente. Astfel, in functie de necesitatile biroului tau, iti poti alege din oferta Altex ghilotina de hartie sau trimmerul potrivit.