Gin Beefeater Blood Orange, 0.7L

Cod produs: BAR500029961824
Gin Beefeater Blood Orange, 0.7L
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gin Beefeater Blood Orange, 0.7L

  Ginul Beefeater a pornit de la reteta originala din 1863 si a fost imbunatatit de-a lungul anilor, iar acum a ajuns sa revendice titlul de cel mai premiat gin din lume.El este singurul brand de bautura premium cu productie in centrul Londrei, fapt care da un nou inteles denumirii de London Dry Gin.Pe langa alcoolul de cereale de inalta calitate, acesta este distilat alaturi de ienupar, coriandru, angelica, lemn dulce, migdale, portocale si coaja de lamaie. Se foloseste la prepararea unor cocktailuri precum Gin si Tonic sau Tom Collins.

  Beefeater London Dry, marca de bauturi premium din inima Londrei care a reusit in cei peste 150 de ani de istorie sa absoarba energia si spiritul orasului si sa le transpuna in creatiile sale, propune de aceasta data iubitorilor de gin de pretutindeni un gin indraznet, infuzat cu portocale rosii de Sicilia. Pentru Beefeater Blood Orange, ingredientele vegetale sunt macerate timp de 24 de ore inainte de distilarea alaturi de alcoolul de cereale, rezultand un gin complex, cu o profunzime aparte. Inspirat de Orange Gin, distilat de fondatorul James Burrough in 1876 si adus in zilele noastre de Desmond Payne, un pionier al industriei, ginul Beefeater Blood Orange satisface astazi setea globala de gin cu aroma de fructe citrice. Beefeater Blood Orange are o aroma dulce-amaruie suculenta si o culoare frapanta, care convinge si inspira multi degustatori sa il incerce, gustul sau versatil transformandu-l in baza perfecta pentru o varietate de cocktailuri, un Blood Orange G&T delicios sau in combinatie cu ginger ale.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal