GIN Beefeater London Dry, 0.7L

Cod produs: BAR500032900219
GIN Beefeater London Dry, 0.7L
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gin Beefeater London Dry, 0.7L

  Ginul Beefeater a pornit de la reteta originala din 1863 si a fost imbunatatit de-a lungul anilor, iar acum a ajuns sa revendice titlul de cel mai premiat gin din lume.El este singurul brand de bautura premium cu productie in centrul Londrei, fapt care da un nou inteles denumirii de London Dry Gin.Pe langa alcoolul de cereale de inalta calitate, acesta este distilat alaturi de ienupar, coriandru, angelica, lemn dulce, migdale, portocale si coaja de lamaie. Se foloseste la prepararea unor cocktailuri precum Gin si Tonic sau Tom Collins.

  Beefeater este un simbol al Londrei. Creat la inceputul anilor 1800 de catre James Burrough, sortimentul este astazi unul dintre cele mai bine vandute ginuri din lume si unul dintre cele mai premiate sortimente de gin. Beefeater este distilat din cele mai bune ingrediente, lasate la macerat 24 de ore, pentru a obtine un gust unic si un caracter desavarsit. Ginul capteaza spiritul modern si nonconformist al Londrei si se recomanda a fi savurat alaturi de apa tonica.

  Despre Beefeater

  Beefeater London Dry Gin a fost inventat de James Burrough in a doua jumatate a anilor 1800, dupa cumpararea distileriei Chelsea in anul 1863. Aici Burrough a inceput sa produca o selectie de lichioruri si ginuri, dintre care se remarca o reteta anume, a carei denumire a fost inspirata de soldatii din garda regala engleza. Astfel, Beefeater devine sortimentul etalon al distileriei si o marca in sine. Pana in zilele noastre reteta a ramas aproape neschimbata, chiar daca productia s-a mutat pentru o perioada in Lambeth si apoi din nou in Kennington. In anul 2005 Beefeater Dry Gin este cumparat de Pernod Ricard, care incepe un program de reinvestire in brand. Astazi, Beefeater se poate lauda cu titlul de cel mai premiat gin din lume. Faimoasa bautura este un simbol al Londrei si un ambasador international al spiritului londonez.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal