Gin Hendrick's Midsummer Solstice, 0.7L

Cod produs: SPR882253
Gin Hendrick's Midsummer Solstice, 0.7L
Gin Hendrick's Midsummer Solstice, 0.7L
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gin Hendrick's Midsummer Solstice, 0.7L

  Hendrick’s Midsummer Solstice este un gin in editie limitata.Floral si foarte racoritor, acesta este perfect pentru bauturile de vara.De unde provine numele acestui gin si care este legatura cu ginul nostru? Solstitul de vara este evenimentul.

  Solstitiul de vara anunta inceputul verii astronomice, momentul magic in care soarele se ridica usor deasupra orizontului pana atinge unghiul maxim. Hendrick's Midsummer Solstice celebreaza spectrul de lumina si energie solara care mangaie pamantul in momentul solstitiului de vara printr-o abordare poetica a ginului contemporan, descrisa de nuante florale absolut splendide. Ginul imaginat de Lesley Gracie, master distiller Hendrick's si creat in editie limitata pentru exploratorii de gusturi atemporale, poarta simturile spre registre aromatice care se dezbraca in zeci de nuante botanice, care mai de care mai senzuale si mai misterioase. Combinatia de esente florale este una secreta, pe cat de sofisticata, pe atat de discreta si pe cat de complexa, pe atat de subtila. Hendrick's Midsummer Solstice devine astfel ingredientul feeric dintr-un Gin Tonic nepamantean, creat sa poarte in adn-ul sau intreg spectrul solar.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal