Gin Hendrick's Orbium, 0.7L

Cod produs: SPR882252
Gin Hendrick's Orbium, 0.7L
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gin Hendrinck's Orbium, 0.7L

  Hendrick’s Orbium este o noua expresie care vine sa intareasca identitatea brandului mama. Este un gins pecial infuzat cu chinina, pelin si floare de loturs albastra. Creat de master distiller-ul, Lesley Gracie, acest gin te va suprinde cu siguranta.

  Producatorii descriu acest sortiment ca fiind oglinda expresiei clasice Hendrick’s, degustat intr-un univers paralel. Lesley Gracie este Master Distiller-ul care a reinterpretat sortimentul standard, infuzandu-l cu extract de chinina, lemn dulce si lotus albastru. Deja incepe sa sune ca si cum ar fi din alta lume, nu-i asa? Sau poate ca si cum nu ar fi pentru toata lumea? E evident, Orbium este un gin complex, creat pentru cunoscatori. Este ginul iubitorilor de necunoscut si de senzatii intense, ale caror simturi vor a se lasa rasfatate cu accente familiare de Gin & Tonic sau Martini prezentate intr-un mod cu totul original, dar si cu un finish extrem de intens si lung, neobisnuit pentru un gin. Exploreaza si tu noua dimensiune a gustului propusa de Hendrick’s si pregateste-te sa descoperi o lume a senzatiilor intense, hipnotizante.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal