Gin Malfy Originale, 0.7L

Cod produs: BAR085322200618
Gin Malfy Originale, 0.7L
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gin Malfy Originale, 0.7L

  Malfy Gin este un brand de gin imbuteliat in Italia, distilat de Torino Distillati si distribuit de Pernod Ricard.

  Va invitam sa va delectati cu ginul clasic „uscat” al lui Malfy. Cele mai bune plante botanice, ienupar cules manual si lamai italiene coapte la soare sunt amestecate impreuna cu apa din regiunea Piemontului pentru a oferi acel gust autentic, facut pentru a va bucura.

  Despre Malfy

  Malfy este ginul care, prin infatisarea si gustul sau, aduce soarele Italiei la petrecerile iubitorilor de licori distilate din ienupar. Malfy este un brand italian de ginuri super-premium, inspirat din specificul Costierei Amalfitane, unde lamaile si portocalele confera ginului Malfy o culoare si o savoare tipice. Malfy este produs la fabrica Torino Distillati, una dintre cele mai vechi din Italia, construita in 1906 si preluata in anii ‘60 ai secolului trecut de compania canadiana Seagram, un celebru producator si distribuitor international de bauturi alcoolice. Treizeci de ani mai tarziu, Torino Distillati a revenit in proprietatea unui om de afaceri italian, iar in prezent, fabrica ofera si servicii de dezvoltare de private labels si de imbuteliere si ambalare a produselor tertilor, totul la o calitate fara cusur.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal