Gin Nordes Atlantic Galician, 0.7L

Cod produs: SPR843544950126
Gin Nordes Atlantic Galician, 0.7L
Gin Nordes Atlantic Galician, 0.7L
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gin Nordes Atlantic Galician, 0.7L

  Nordés este un gin premium, creat de trei pasionati de lumea bauturilor rafinate care au dorit sa creeze reteta unui gin dedicat locuitorilor si regiunii spaniole Galicia. Este un gin obtinut din ingrediente locale dupa o reteta moderna si perfecta pentru cei ce cauta arome autentice si rafinate.

  Inspirat de tot ce e iberic si varietatea de ingrediente disponibile, ginul spaniol are la baza un distilat din struguri Albariño si 11 plante macerate, dintre care 6 fac parte exclusiv din flora salbatica a regiunii Galicia.

  Nordes Gin se diferentiaza de alte sortimente de pe piata de la prima vedere, prin ambalajul inedit. Cu un buchet exploziv, predominant floral, ginul se remarca prin faptul ca unul dintre ingredientele sale de baza sunt strugurii din soiul Albariño. In plus, alte 12 plante selectionate atent de producatori isi aduc contributia pentru a contura paleta aromatica deosebita a acestui gin spaniol, printre care: coji de lamaie, hibiscus, lemn dulce, eucalipt si ghimbir. Rezultatul este un sortiment indraznet, cu un profil aromatic intrigant, proaspat si expresiv, potrivit pentru a fi savurat vara intr-un Gin Tonic rece sau in diverse cocktailuri sofisticate.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal