Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: BD-GNOMJUL3D

Gnomeo si Julieta Blu-ray 3D

 
Reducere
80%
19,98lei
99,90
Stoc epuizat
 •  

   

  Gnomeo si Julieta este cea mai frumoasa poveste de dragoste petrecuta vreodata intre... doi pitici de gradina. Intr-o aventura contemporana extrem de comica, variantele moderne ale celebrilor Capulet si Montague sunt doi vecini care nu se suporta. Din cauza competitiei dintre ei, gradinile lor au ajuns sa arate ridicol, pline pana la refuz cu pitici din teracota. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este ca atunci cand nimeni nu se uita, piticii prind viata si se comporta exact ca ei.

  De fapt, au imprumutat atat de bine trasaturile oamenilor, incat si conflictul dintre pitici s-a transformat intr-o adevarata vendeta. La fel ca pentru Montague si Capulet, apartenenta la clanurile Rosiilor din Gradina Rosie sau Albastrilor din Gradina Albastra e ceva extrem de important si implica si foarte multe responsabilitati.

  Printre cursele cu masina de tuns iarba si incursiunile in piscinele oamenilor, se infiripa idila dintre Gnomeo si Julieta, care, indragostiti pana peste urechi, sfideaza indelungata rivalitate a clanurilor lor.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraGnomeo and Juliet
  Data lansarii2011
  Durata (min)84

  Informatii suplimentare

  DistributieJames McAvoy, Emily Blunt, Ashley Jensen, Michael Caine, Matt Lucas, Jim Cummings, Maggie Smith, Jason Statham, Ozzy Osbourne, Patrick Stewart, Julie Walters, Hulk Hogan
  RegieKelly Asbury
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.