Gotham Knights Xbox One

Cod produs: JOCXONEGOTHAMK
 
309,90 lei
din 31.03.2022
exclusiv online
 • Descriere

  Gotham Knights este un RPG de actiune in persoana a treia, care prezinta familia Batman, in timp ce jucatorii intra in rolurile lui Batgirl, Nightwing, Red Hood si Robin, noi paznici instruiti ai Supereroilor DC, care trebuie sa se ridice ca protectori ai Gotham City in urma mortii lui Batman. O lume interlopa expansiva si criminala a strabatut strazile din Gotham, iar acum depinde de acesti noi eroi sa protejeze orasul, sa aduca speranta cetatenilor sai, sa impuna disciplina politistilor si sa sperie criminalii. Jucatorii trebuie sa salveze Gotham de la coborare in haos si sa se reinventeze in propria versiune a Dark Knight.

  RED HOOD

  Jason Todd este un anti-erou intens si volatil. Totul provine din moartea violenta si apoi reinvierea cu forta de unul dintre cei mai periculosi dusmani ai lui Batman. Are probleme sa-si pastreze temperamentul sub control, dar nu va ezita sa paseasca in linia de foc atunci cand un prieten este amenintat. Red Hood vrea ca cei vinovati sa plateasca, deoarece Gotham City este construit pe o baza de coruptie si el a fost mult prea des in primirea ei.

  Jason s-a antrenat pentru a atinge varful fortei umane si este priceput in multiple tehnici de lupta cu tot felul de arme - atat traditionale, cat si de inalta tehnologie. Dupa ce s-a impacat cu Familia Batman, el a imbratisat metodele de lupta neletale ale lui Batman.

  ROBIN

  Tim Drake poate ca este cel mai tanar din familia Batman, dar este si cel mai destept si un maestru al rationamentului deductiv. Tim este un adevarat credincios in misiunea lui Batman si este motivat de convingerea ca Gotham City are nevoie de un erou, mai degraba decat de pierderea personala. Batman a fost un mentor de cel mai inalt calibru care a personificat tipul de om care spera sa devina Tim.

  Un luptator expert inarmat cu arsenalul sau si priceput in arta ascunderii, Tim detine, de asemenea, un background de razboi psihologic combinat si stiinte comportamentale, toate acestea pregatindu-i scena pentru indeplinirea oricarei misiuni.

  BATGIRL

  Putini oameni se pot potrivi cu Barbara Gordon in ceea ce priveste vointa bruta si determinarea. Barbara a fost intotdeauna o persoana de actiune. In mintea ei, retragerea nu este niciodata o optiune. A avea ca tata unul dintre cei mai cunoscuti comisari de politie din Gotham City a avut un impact masiv asupra ei. Jim Gordon si-a dat viata pentru Gotham, iar acum vrea sa se asigure ca nu a fost in zadar. Dupa o confruntare care a pus-o pe Barbara intr-un scaun cu rotile, ea a devenit Oracle, un expert puternic in informare si comunicare. Cu o pregatire exemplara, ea a revenit ca si Batgirl.

  Barbara este foarte antrenata intr-o varietate de stiluri de lupta, precum kickboxing, capoeira si jiu-jitsu. Arma ei de semnatura este tonfa. Barbara prezinta, de asemenea, o mare abilitate atunci cand vine vorba de hacking sau codificare in computere si sisteme tehnologice pentru a cauta informatii.

  NIGHTWING

  Dick Grayson este un lider natural, un optimist si cel mai carismatic din familia Batman. A crescut intr-o familie de circ neortodoxa, dar iubitoare, asa ca apreciaza legaturile personale stranse. Dick crede ca, pentru ca lupta sa merite, trebuie sa existe ceva real pentru care sa lupti; si ca acel ceva a fost intotdeauna printre oameni. El a fost primul protejat al lui Batman inainte de a deveni un erou in sine.

  Dick se lauda cu stapanire in acrobatie si este expert in eliminarea inamicilor cu bastoanele sale duale de scrima.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal