Cod produs: JOCXONEGTATDE

Grand Theft Auto (GTA): The Trilogy – The Definitive Edition Xbox One/Series

80,91
-27%
59,06 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Trei orase iconice, trei povesti epice: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Aceasta trilogie include Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City si Grand Theft Auto: San Andreas, jocuri imbunatatite pentru o noua generatie.

  Experimentati jocurile cu care a inceput totul — introducand libertate si imersiune fara precedent in trei lumi iconice, pline de actiune hilara, povestiri bogate, cinematografice, personaje clasice si muzica de neuitat.

  Aducand lumile clasice Liberty City, Vice City si San Andreas pe platformele moderne, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition lanseaza noi comenzi moderne inspirate de GTA V, plus imbunatatiri vizuale generale, cum ar fi imbunatatiri de rezolutie si imbunatatiri de fidelitate vizuala si multe altele pentru a regla si imbunatati cu fidelitate toate cele trei jocuri, pastrand in acelasi timp estetica originala distincta.

  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition introduce o gama larga de actualizari moderne de control, inclusiv imbunatatiri ale tintirii, noi arme si Radio Station, Mini-Maps actualizate cu navigare imbunatatita, permitand jucatorilor sa seteze puncte de referinta catre destinatii, Achievements, Trophies si multe altele.

  Imbunatatirile suplimentare pentru toate cele trei titluri includ un sistem de iluminat complet reconstruit; umbre, vreme si reflexii imbunatatite; modele de caracter si vehicule imbunatatite; impreuna cu noi texturi cu rezolutie mai mare in cladiri, arme, drumuri, interioare si multe altele. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition include, de asemenea, o gama de imbunatatiri de mediu, inclusiv frunzisuri noi, suprafete mai netede si distante mari de trasare pentru a oferi un nou nivel de profunzime si claritate in intreaga lume.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor