Gratar electric pe peleti LANDMANN 13140, 58 x 58cm, 1 arzator, negru

Cod produs: GRG13140
 
3.799,90
-15%
3.229,92 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
  • Descriere

    Masa laterala pliabila permite pregatirea alimentelor delicioase pentru aproximati sase persoane concomitent fara a mai fi nevoie de spatiu suplimentar. Poate fi folosit pentru grilling (indirect), pregatirea carnii pe gratar, dar totodata si pentru afumarea ei. Materialele din care este confectionat gratarul, asigura rezistenta indelungata impotriva temperaturilor inalte si a coroziunii, facilitand curatarea si intretinerea cu usurinta a acestuia.

    Este prevazut cu un termometru pentru temperatura, o camera de incalzire cu sistem de alimentare automata cu peleti pentru un control optim si constant, panou de comanda cu 11 setari diferite de aprindere prin apasarea unui buton, aprindere automata, container pentru peleti cu un volum mare de umplere, tava pentru scurgerea grasimilor si raft inferior ce poate fi folosit pentru ustensilele de gatit sau vesela pentru masa. Rotile de la baza, impreuna cu manerul lateral asigura transportul cu usurinta.

  • Specificatii

  • Recenzii
    Nu exista recenzii

  • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal