Hard Disk NAS WD Red Pro, 6TB, 7200 RPM, SATA3, 256MB, WD6003FFBX

Cod produs: CSAWD6003FFBX
Hard Disk NAS WD Red Pro, 6TB, 7200 RPM, SATA3, 256MB, WD6003FFBX
Hard Disk NAS WD Red Pro, 6TB, 7200 RPM, SATA3, 256MB, WD6003FFBX
Hard Disk NAS WD Red Pro, 6TB, 7200 RPM, SATA3, 256MB, WD6003FFBX
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Pentru cerintele marilor afaceri

  Proiectate special pentru clientii de afaceri la scara medie sau mare, unitatile WD RedTM Pro sunt disponibile pentru sisteme NAS cu pana la 24 de locatii. Proiectat pentru a gestiona sarcini de lucru de mare intensitate in medii 24x7, WD Red Pro este ideal pentru arhivare si partajare, precum si pentru reconstruirea matricei RAID pe sisteme de operare extinse, cum ar fi ZFS sau alte sisteme de fisiere. Aceste unitati adauga valoare afacerii dvs., permitand angajatilor dvs. sa partajeze rapid fisierele si folderele de rezerva in mod fiabil in solutia dvs. NAS.

  Tehnologie exclusiva NASware™ 3.0

  Tehnologia noastra exclusiva de firmware avansata, NASware™ 3.0, permite integrarea perfecta, protectia robusta a datelor si performanta optima pentru sistemele NAS care functioneaza la cerere mare. Incorporata in fiecare hard disk WD Red Pro, tehnologia avansata a NASware 3.0 imbunatateste performanta stocarii prin cresterea compatibilitatii, integrarii, upgrade-ului si fiabilitatii.

  Construit pentru compatibilitate optima NAS

  Unitatile WD Red Pro cu tehnologia NASware elimina presupunerile din selectarea unei unitati. Optimizat pentru sisteme NAS, algoritmul nostru unic echilibreaza performanta si fiabilitatea in mediile NAS si RAID. Mai simplu spus, o unitate WD Red Pro este una dintre cele mai compatibile unitati disponibile pentru carcasele NAS. Dar nu ne crede pe cuvant. Unitatile WD Red Pro reflecta implicarea extinsa a tehnologiei partenerilor NAS si testele de compatibilitate.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal