Noul program al magazinelor conform ratei de incidenta COVID-19 pe localitati
Cod produs: DV-HPPRIZAZKA3

Harry Potter si Prizonierul din Azkaban - Editie de colectie (3 DVD)

 
39,90lei
Stoc epuizat
 • In Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry, Ron si Hermione, acum adolescenti, se intorc la Hogwarts pentru cel de-al treilea an, unde sunt nevoiti sa faca fata lui Sirius Black . Sirius Black a evadat din Inchisoarea Vrajitorilor si reprezinta o amenintare reala pentru Harry. Harry si prietenii invata acum cum sa faca fata lui Hippogriff (jumatate cal - jumatate vultur), cum sa respinga unele vraji si cum sa stapaneasca arta anumitor vraji. De asemenea viziteaza satul vrajitorilor Hogsmeade si the Shrieking Shack, (o casa bantuita din Britania).

  Pe langa aceste aventuri, Harry trebuie sa faca fata si amenintarilor Dementorilor, sa infrunte un varcolac periculos si sa fuga de Sirius Black, dupa ce afla adevarul despre prizonierul evadat si relatia pe care a avut-o cu parintii lui Harry. Impreuna cu prietenii sai, Harry avanseaza in arta magiei si reuseste sa treaca peste barierele timpului, schimband chiar cursul mai multor vieti.

  Bonus:

  • Scene suplimentare in exclusivitate. Cum s-a nascut viziunea: Un interviu concludent cu J.K. Rowing si echipa filmului. 3 provocari spectaculoase! Testeaza-ti memoria cu Vrajitorii pe care poate nu le-ai prins. Ajuta-i pe strengari sa-i prinda pe pungasi si porneste in cautarea lui Sir Cadogan. Bucura-te de plimbarile prin Honeydukes si prin clasa Profesorului Lupin. Jonny Vaugha si casa Schrunken Head - interviuri cu actorii din film. Vraja unei scene: Din secretele crearii lui Buckbeak si ale Dementorilor. Intalnire cu dresorii de animale in Grija fata de Creaturile Magice. Trailere cinematorgrafice ale primelor trei filme Harry Potter. O privire asupra jocului. Hogwarts de-a lungul timpului. Carti de joc magice.
  • Contine un nou documentar: Crearea lumii lui Harry Potter
  • Partea 3: Creaturile

   

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraHarry Potter and the Prisoner of Azkaban
  Suport mediaDVD
  GenAventura
  AudientaAG
  Numar discuri3
  Data lansarii2004
  Durata (min)139

  Informatii suplimentare

  DistributieAlfonso Cuaron
  RegieDaniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Gary Oldman, Robbie Coltrane
  ScenariuJ.K. Rowing
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.