Se incarca produsele

Huawei Share

Cu o simplă atingere, smartphone-ul și Huawei MateBook se vor transforma într-un super dispozitiv „UNIC”, chiar și fără o conexiune la internet. Ecranul telefonului apare pe laptop, ceea ce vă permite să glisați și să fixați fișiere de pe unul pe celălalt și să editați fișierele pe laptop în timp ce schimbați mesaje cu colegii pe telefon, folosind aceeași tastatură și același mouse. Această colaborare între dispozitive vă ușurează viața și munca.

Mai multă putere

HUAWEI MateBook D este alimentat de procesorul AMD Ryzen 5 3500U, care accelerează și îmbunătățește performanța. Echipat cu un SSD de ultimă generație și cu o capacitate de până la 16 GB în arhitectura dual-channel DDR4, viteza de citire și scriere fiind extrem de rapidă. Cu o placă grafică Radeon Vega 8, vă veti puteți bucura de divertisment nelimitat.

Lumea la degetul dumneavoastră

Butonul de pornire al HUAWEI MateBook D are un cititor de amprente digital încorporat, astfel încât puteți să porniți dispozitivul și să vă conectați cu o singură apăsare.

Prietenos cu ochii

Afișajul certificat de TÜV Rheinland reduce semnificativ lumina albastră care afectează ochii pentru a asigura confort și sănătatea pe termen lung.

Putere în buzunarul dumneavoastră

HUAWEI MateBook D 15 vine cu un încărcător USB-C de 65 W5 care încape în buzunar, astfel încât să încărcați dispozitivele din mers. Puteți să încărcați bateria laptopului la 53% în doar 30 minute.6 De asemenea, este compatibil cu încărcarea rapidă7 și transferul datelor de pe și pe telefon. *Doar pentru varianta HUAWEI MateBook D 15

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal