Cod produs: HUBDUBM520

Hub USB Type-C D-LINK DUB-M520, USB 3.0, HDMI, Ethernet, gri

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Hub USB Type-C D-LINK DUB-M520, USB 3.0, HDMI, Ethernet, gri

  • Transforma un port in alte cinci optiuni.

  Adaugati instantaneu un port Ethernet Gigabit, un al doilea afisaj folosind portul HDMI, doua porturi USB 3.0 suplimentare si un port USB ‑ C la computer pur si simplu conectand hub-ul la orice port USB ‑ C.

  • Conectati-va la o statie de andocare fiabila.

  Bucurati-va de o experienta de andocare premium, pur si simplu conectand hub-ul la un singur port USB-C al computerului. Puteti accesa direct o retea LAN privata cu viteze Ethernet Gigabit, extinde monitorul la un al doilea ecran, transfera fisiere de pe dispozitive USB 3.0 si incarcati laptopul, toate in acelasi timp. Trebuie sa lucrati de la distantaO Pur si simplu deconectati singurul cablu al hub-ului si sunteti gata sa mergeti cu laptopul.

  • Usor de utilizat peste tot. 

  Carcasa spatioasa, puternica din aliaj de aluminiu, protejeaza chipset-ul de inalta calitate si face ca butucul sa fie pregatit pentru orice situatie, indiferent daca sunteti acasa, la birou sau calatoriti.

  Functia Plug and Play va permite sa folositi hub-ul imediat si cu orice computer Mac, Windows sau Linux cu un port USB-C. Nu exista drivere de instalat si nici o configurare software complicata.

  • Extindeti-va ecranul la un monitor de 4K.

  Conectati-va la portul HDMI al hub-ului pentru a oglinda instantaneu sau pentru a va extinde ecranul la un al doilea monitor cu rezolutie vibranta 4K. Si o compatibilitate completa inapoi inseamna ca va puteti conecta la un monitor de 720p sau 1080p.

  • Trimiteti energie prin hub.

  Cu functia Power Delivery, va puteti incarca laptopul in acelasi timp cu conectarea la dispozitivele USB periferice. Pur si simplu conectati incarcatorul USB-C la portul USB-C al hub-ului pentru a oferi energie prin hub si laptop.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor