Cod produs: HUBDUBM530

Hub USB Type-C D-LINK DUB-M530, USB 3.0, HDMI, SD/microSD, gri

5.00 din 5 (2 recenzii)
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Hub USB Type-C D-LINK DUB-M530, USB 3.0, HDMI, SD/microSD, gri

  Mai mult dintr-un singur port.

  Adaugati instantaneu un al doilea afisaj, un cititor de carduri SD si microSD cu doua sloturi si doua porturi USB 3.0 la computer pur si simplu conectand hub-ul la orice port USB Type-C disponibil.

  • Sunteti gata sa va transferati primii.

  Transferati in mod sigur toate fisierele de pe cardul dvs. SD sau microSD pe computer utilizand cititorul de card SD / microSD integrat in hub al hub-ului. Perfect pentru descarcarea rapida a fotografiilor camerei si a materialelor video pe un telefon, tableta sau computer, fara a folosi nicio baterie a camerei.

  • Transferati fisiere mari in secunde

  Utilizati hub-ul pentru a transfera rapid fisierele pe dispozitivele USB precum telefoane, tablete, hard disk-uri externe si unitati flash pe computer.

  Are cea mai recenta tehnologie USB 3.0 incorporata pentru a face transferuri de muzica, videoclipuri HD, albume foto complete, copii de rezerva si alte fisiere mari de pana la x10 mai rapid decat USB 2.0. Puteti conecta dispozitive USB 2.0 / 1.1 / 1.0 mai vechi, precum si cele care utilizeaza cea mai recenta tehnologie USB 3.0.

  • Usor de utilizat peste tot.

  Carcasa spatioasa, puternica din aliaj de aluminiu, protejeaza chipset-ul de inalta calitate si face ca butucul sa fie pregatit pentru orice situatie, indiferent daca sunteti acasa, la birou sau calatoriti.

  Functia Plug and Play va permite sa folositi hub-ul imediat si cu orice computer Mac, Windows sau Linux cu un port USB-C. Nu exista drivere de instalat si nu exista deloc o configurare software complicata.

  • Extindeti-va ecranul la un monitor viu de 4K.

  Conectati-va la portul HDMI al hub-ului pentru a oglinda instantaneu sau pentru a va extinde ecranul la un al doilea monitor cu rezolutie vibranta 4K. Si o compatibilitate completa inapoi inseamna ca va puteti conecta la un monitor de 720p sau 1080p.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor