Husa Flip Cover pentru Galaxy Tab A7 10.4" 2020, GECKO Rugged V11T90C1, negru

Cod produs: AHT196429
 
179,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Husa Flip Cover pentru Galaxy Tab A7 10.4" 2020, GECKO Rugged V11T90C1, negru

  Aceasta husa Gecko Rugged este conceputa pentru a se potrivi perfect dispozitivului dvs., oferind o protectie maxima 360° fara a fi prea voluminoasa. Pur si simplu puneti tableta in carcasa puternica si este sigura pentru utilizarea zilnica, acasa sau la munca. Detaliile practice, cum ar fi functia de auto wake-up/sleep si functia stand, fac din aceasta husa o bucurie in utilizare.

  Protectie de calitate Military Standard protection

  Aceasta husa robusta a fost proiectata pentru a fi durabila si rezistenta, pentru a oferi cea mai buna protectie tabletei in timpul utilizarii zilnice. Tableta insasi sta sigura in carcasa, in timp ce partea din fata protejeaza displayul de orice deteriorare. Pentru a asigura cea mai buna calitate, husa a fost testata pentru a raspunde cerintelor stricte ale standardului militar MIL-STD-810H.

  Usurinta optima de utilizare

  Husa permite accesul usor la diferitele porturi de pe tableta. Prin urmare, camera poate fi utilizata si fara a scoate tableta din husa. In plus, datorita unui magnet incorporat in carcasa, functia de auto wake-up/sleep a tabletei dvs. va functiona automat.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal