Husa Stand cover pentru tablete 10" GECKO U1T2C3, maro

Cod produs: AHT193433
 
109,90 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Husa Stand cover pentru tablete 10" GECKO U1T2C3, maro

  Husa eleganta Gecko Stand Cover ofera o protectie remarcabila tuturor tabletelor de 10", cu o dimensiune maxima de 262 x 185 x 10mm. In plus, aceasta husa de protectie multifunctionala are caracteristici unice care imbunatatesc foarte mult utilizarea tabletei dvs.

  Protectie reala

  Colturile elastice puternice tin ferm tableta in husa, ceea ce face ca husa sa fie potrivita pentru diferite tipuri de tablete de 10", mentinand in acelasi timp tableta ferm fixata. De asemenea, permite acces la toate porturile tabletei cu usurinta.

  Usurinta optima de utilizare

  Cu 360 grade design twist, husa poate fi amplasata atat pe orizontala, cat si pe verticala in diferite pozitii. Aceasta inseamna ca puteti utiliza in mod optim tableta in diferite situatii. Interiorul husei este acoperit cu catifea, iar husa se inchide cu o inchidere elastica. Aceasta ofera protectie pentru ecranul tabletei si astfel nu se poate deschide in mod neasteptat, de exemplu atunci cand este transportata intr-o geanta.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal