Iluminator MAKEUP REVOLUTION LONDON Blushing Hearts, Love Hot Summer, 10g

Cod produs: MCH300161
Iluminator MAKEUP REVOLUTION LONDON Blushing Hearts, Love Hot Summer, 10g
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Iluminator MAKEUP REVOLUTION LONDON Blushing Hearts, Love Hot Summer, 10g

  Definiti, imbunatatiti si sculptati liniile perfecte cu gama noastra de iluminatoare. Obtineti senzatia cu paleta Feels Highlighter si Contour sau straluciti cu noile noastre iluminatoare ultra-stralucitoare.

  Nu facem niciodata nimic obisnuit aici la I Heart Revolution. Ne-am actualizat cele mai bine vandute iluminatoare si fard de obraz in forma de inima, pentru a arata si a se simti extraordinar! Va aduc un intreg set de nuante actualizate, ambalaje dulci si nume inspiratoare.

  Conceput cu un aspect si o senzatie nostalgica, gama noastra de blush este al naibii de speciala, cu o coaja in forma de inima si o inima despicata in interior, dezvaluind doua nuante impertinente care pot fi folosite impreuna sau individual. Ambele jumatati te vor lasa sa arati fabulos de imbujorat. Parfumat de vanilie si disponibil atat in finisaj mat, cat si sclipitor.

  Acesta este cadoul suprem pentru cineva care iti inima si care te include pe tine, iubito! Cel mai bun dintre toate, exista opt optiuni uimitoare din care sa alegeti.

  Despre Makeup Revolution London

  Revolution Beauty exista pentru a dezvolta o frumusete incredibila, fara cruzime pentru toate categoriile de consumatori.

  Ne straduim sa aducem clientilor nostri cele mai noi ingrediente, tehnologie si formule la un pret accesibil. Vrem sa daramam barierele care ii impiedica pe oameni sa se bucure de frumusete – fie ca este pretul, gama de nuante sau accesibilitatea.

  Ne vom stradui mereu sa facem mai mult.

  Tot ceea ce producem este fara cruzime si a fost intotdeauna. Suntem certificati PETA si nu permitem niciodata testarea pe animale in nicio etapa de dezvoltare atat pentru ingrediente, cat si pentru produsele finale.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal