Imprimanta de etichete BROTHER QL-810W, USB, Wi-Fi

Cod produs: PAPQL810WYJ1
Imprimanta de etichete BROTHER QL-810W, USB, Wi-Fi
Imprimanta de etichete BROTHER QL-810W, USB, Wi-Fi
Imprimanta de etichete BROTHER QL-810W, USB, Wi-Fi
 
799,90 lei
Include taxa verde: 1,50 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni
 • Descriere

  Aceasta imprimanta de etichete rapida poate fi conectata la PC, Mac, smartphone sau tableta prin USB sau Wi-Fi. Programul integrat P-touch Editor Lite este usor de utilizat - conectati imprimanta la PC, faceti click pe pictograma si lansati programul de editare si imprimare..

  Avand un mecanism de imprimare avansat si o rola de etichete speciala, puteti imprima etichete care contin text negru si rosu fara a avea nevoie de cerneala sau toner.

  Iar cand veti afla ca puteti imprima etichete personalizate cu lungimea de pana la 1 metru pe role de hartie continua, veti intelege de ce QL-810W este alegerea ideala pentru orice birou.

  Functii:

  • Conexiune USB si Wi-Fi si suport AirPrint;
  • Imprima etichete cu latimea de maxim 62mm de pe PC, Mac, smartphone sau tableta;
  • Program integrat de editat etichete ce nu necesita instalare. Conectati si lcurati;
  • Imprima text negru si rosu fara cerneala sau toner;
  • Cutter integrat pentru a creat etichete de lungimea dorita;
  • Acumulator Li-ion optional pentru mobilitate.
  Imprimati etichete asa cum doriti

  Aceasta imprimanta de etichete avansata este gandita pentru birouri cu activitate intensa, fiind totusi usor de configurat si utilizat. Datorita software-ului integrat puteti utiliza echipamentul de pe PC sau Mac prin simpla conectare, fara a fi nevoie sa instalati drivere. Alternativ, puteti descarca aplicatia gratuita P-touch Editor si driverele de imprimanta pentru a crea etichete personalizate ce includ text, coduri de bare, chenare si imagini. Iar imprimata poate fi partajata usor cu colegii prin reteaua wireless folosind programul P-touch Editor Lite LAN.

  Conexiune cablata si wireless si suport pentru AirPrint

  Avand conexiuni USB si Wi-Fi in standard, cat si compatibilitate cu AirPrint, puteti alege daca doriti sa folositi imprimanta individual sau sa o partajati cu colegii care folosesc PC sau Mac prin reteaua wireless.

  Imprimati de pe PC, Mac, dispozitive iOS si Android

  Alegeti dintre mai multe optiuni de creat si imprimat etichete. Descarcati aplicatia gratuita P-touch Editor pentru PC sau Mac si creati etichete cu text, coduri de bare, imagini si chenare. In plus, accesati magazinul de aplicatii pentru a descarca programul gratuit iPrint & Label pentru iOS si Android, apoi creati si imprimati etichete de pe dispozitivul mobil, prin wireless.

  Imprimati usor din Microsoft Word/Excel/Outlook

  Evidentiati, faceti click si imprimati datele text direct din Word, Excel si Outlook doar cu un click! Add-in-ul P-touch Editor pentru Microsoft Office (doar Windows) va permite sa imprimati etichete cu informatiile de care aveti nevoie in fiecare zi. Alternativ, textul salvat in fisiere Excel sau .csv pot fi importat in P-touch Editor si inclus in sablonul etichetei pentru a imprima numeroase etichete cu acelasi format (design). Ideal pentru imprimarea adreselor, produselor si etichetelor de pret.

  Imprimati etichete de orice lungime, in negru si rosu

  Rolele de etichete Brother DK sunt disponibile in mai multe combinatii, de la etichete pretaiate la banda continua (pe care puteti imprima etichete de pana la 1m). Plus, marcati informatiile importante incluzand text rosu* pe etichete - ideal pentru date de expirare, alergeni sau alte detalii..

  *Este necesara rola DK-22251

  Baza pentru acumulator Li-ion optional

  Uneori este nevoie sa imprimati etichete si nu aveti o sursa de curent, de exemplu de pe un carucior in magazin, in spitale sau alte locatii. Baza pentru acumulatorul Li-ion optional are functia de incarcare rapida, si cu o incarcare completa puteti imprima mii de etichete.

  Gama de etichete pentru orice aplicatie

  Gama de imprimante seria QL foloseste role Brother DK - care sunt usor de instalat si schimbat. Sunt disponibile mai multe tipuri:

  • Etichete adezive pretaiate de hartie sau film plastic.
  • Etichete continue adezive de hartie sau film plastic care pot fi taiate la lungimea dorita (pana la 1 metru).
  • Rola ne-adeziva pentru chitante sau ecusoane.
 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal