Imprimanta de etichete BROTHER VC-500W, USB, Wi-Fi

Cod produs: PAPVC500W
Imprimanta de etichete BROTHER VC-500W, USB, Wi-Fi
Imprimanta de etichete BROTHER VC-500W, USB, Wi-Fi
Imprimanta de etichete BROTHER VC-500W, USB, Wi-Fi
Imprimanta de etichete BROTHER VC-500W, USB, Wi-Fi
 
999,90 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni
 • Descriere

  Etichete la calitate foto

  Brother VC-500W este prima imprimanta de etichete color de la Brother. Nicicand nu ati mai putut imprima in multiple culori pentru a crea etichete spectaculoase vizual pentru utilizarea in birou. Sau puteti include imagini color precum poze sau logoul companiei pentru un impact mai mare.

  Imprimare fara cerneala

  Folosind tehnologia de imprimare ZINK® Zero-Ink®, secretul se afla in rolele de etichete. Cristale speciale colorate aflate in hartie sunt activate prin caldura pentru a crea etichete color fara a fi nevoie de cartuse de cerneala suplimentare. Fara cerneala inseamna bani economisiti, iar imprimanta este incredibil de compacta.

  Conexiune PC si Mac

  Conectati imprimanta la calculator prin USB, apoi creati si imprimati etichete color din programul de design Brother P-touch Editor. Puteti importa imagini, adauga chenare si grafice pentru a crea un mesaj cat mai clar. 

  Aplicatia Color Label Editor pentru iOS/Android

  Creati etichete pe smartphone sau tableta si trimiteti-le prin wireless catre imprimanta de etichete color Brother VC-500W. Fiti creativi si alegeti dintre fonturile si chenarele preferate sau imagini pe care le puteti include pe etichete.

  AirPrint pentru a imprima poze usor

  AirPrint este o tehnologie de la Apple care va ajuta sa creati printuri de calitate fara a fi nevoie sa descarcati si instalati drivere. Imprimati poze de pe camera dispozitivului iPhone sau iPad direct pe echipamentul Brother VC-500W prin conexiunea Wi-Fi.

  Gama variata de latimi de etichete

  Rolele sunt disponibile in latimi de banda de 9, 12, 19, 25 si 50mm pentru a oferi un maxim de flexibilitate. In ciuda dimensiunii compacte, fiecare rola are 5 metri lungime, suficient de lunga pentru orice sarcina de etichetare.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal