Imprimanta laser monocrom BROTHER HL-L6300DW, A4, USB, Retea, Wi-Fi, NFC

Cod produs: IMPHLL6300DW
 
2.349,90
-19%
1.898,90 lei
Include taxa verde: 10,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 12 luni
 • Descriere

  Imprimanta laser monocrom BROTHER HL-L6300DW, A4, USB, Retea, Wi-Fi, NFC

  Deschideti calea noilor oportunitati cu acest echipament robust. Ofera diverse optiuni de alimentare, viteza mare de imprimare si cartuse de toner de capacitate mare pentru un cost mic pe pagina - un partener ideal pentru afacerea dumneavoastra.

  Functii:

  • Viteza mare de imprimare de 46ppm;
  • Optiuni de alimentare cu o capacitate standard de 570 coli ce poate fi marita la 2650 coli;
  • Toner initial de 8000 de pagini & toner optional de 12000 de pagini;
  • Ecran LCD tactil de 4,5cm intuitive;
  • Cititor NFC integrat pentru o securitate imbunatatita la imprimare si autentificare.

  Sporiti performantele & reduceti costurile de imprimare

  Alimentare flexibila ce va permite sa adaugati tavi de alimentare si iesire optionale la toata gama. Acestea ofera un timp de utilizare maxim, reducand timpul petrecut cu alimentarea hartiei si gasirea documentelor imprimate. Cu cartusele de toner optionale ultra high yield, sporiti productivitatea reducand costul pe pagina.

  Fiabilitate sporita

  Construite pentru anduranta si indeplinirea cerintelor unor medii de lucru cu volume mari, gama L6000 a fost reproiectata cu o constructie robusta si componente mai rezistente la uzura. 

  Flux de lucru imbunatatit

  Gama L6000 introduce o interfata intuitiva si prietenoasa, si suport pentru servicii business cloud ce includ Dropbox si Google Drive.

  Securitate sporita

  In mediul de lucru actual, intelegem ca organizatiile au cerinte de securitate inalte. Pentru a veni in intampinarea lor, gama L6000 integreaza secure function lock 3.0, 802.1x si Internet Protocol Security (IPsec). De asemenea, gama mai include Print Archive, Secure Reset, Certificate Management si Near field communication (NFC) pentru acces prin autentificare securizata. 

  Solutii de imprimare flexibile de la Brother

  Gama L6000 este proiectata sa se integreze usor si sa indeplineasca cerintele afacerii dumneavoastra. Compabile cu numeroase servicii si programe de imprimare, Brother Solutions va permit sa maximizati eficienta la imprimare si sa reduceti costurile, adecvate pentru orice nevoi.

  Eco-friendly

  Gama L6000 are certificari din partea mai multor standarde de mediu precum German Blue Angel si Nordic Swan. Astfel, nu doar ca va ajuta sa lucrati mai eficient, dar este si eficienta energetic, si va ajuta sa reduceti impactul negativ asupra mediului inconjurator.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal