Cod produs: BATCEF272AA2AAA

Incarcator DURACELL CEF27 81546852, 4 acumulatori AA 1300mAh, negru

 
Reducere
31%
82,80lei
119,99
In anumite magazine
 • INCARCATOR HI-SPEED ADVANCED – Duracell CEF27

   

  Beneficiati de pana la 4 ore de utilizare dupa doar 15 minute de incarcare!* Nu aveti timp sa asteptati incarcarea bateriilorO Acest incarcator de mare viteza poate incarca doua baterii AA in doar 45 de minute**, fiind solutia dumneavoastra rapida si portabila pentru a merge mai departe. Garantia de 10 ani si cele noua functii de siguranta includ oprirea automata pentru prevenirea supraincalzirii, care asigura o putere fiabila zilnica de la Duracell.

  • In timpul incarcarii a doua baterii AA; rezultatele pot varia in functie de dispozitiv si modul de utilizare
  • Incarcare de aprox. 85% atunci cand sunt utilizate baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh

   

   DESCOPERA INCARCATOR HI-SPEED ADVANCED

  •  Atunci cand te deplasezi in permanenta, nu ai timp sa astepti sa se incarce bateriile. Daca vrei sa iti distrezi copiii cu un controler de jocuri video incarcat complet sau sa surprinzi cu camera foto nenumarate momente din viata ta extraordinara – ai nevoie de baterii pe care sa te bazezi oriunde ai merge. Incarcatorul Duracell Advanced este solutia rapida si portabila care te ajuta sa continui sa faci ceea ce doresti in loc sa te opresti din cauza bateriilor descarcate. Incarcatorul de baterii de mare viteza poate incarca 2 baterii AA in numai 45 de minute**. In acele momente in care ai nevoie de baterii incarcate, ofera pana la 4 ore de utilizare dupa doar 15 minute de incarcare*. Cele 9 caracteristici de siguranta asigura fara probleme energia necesara. Acest incarcator este furnizat cu garantie Duracell de 10 ani, astfel ca te poti baza zilnic de durata lunga de viata oferita de Duracell. Continua sa iti traiesti viata la maximum si ia bateriile cu tine oriunde ai merge.

   

  • Atunci cand se incarca 2 baterii AA. Rezultatele variaza in functie de dispozitiv si modul de utilizare.
  • Aprox. 85% dintr-o incarcare completa atunci cand se utilizeaza baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh.

  Intrebari frecvente

   

   POT UTILIZA ACUMULATORII DURACELL DISPOZITIVUL MEU?

   

  • Da. Atat timp cat au dimensiunile potrivite, poti utiliza acumulatorii Duracell in orice dispozitiv, insa Duracell recomanda manualele de utilizare ale dispozitivelor pentru detalii privind compatibilitatea. Acumulatorii sunt cei mai potriviti pentru dispozitivele cu consum mediu si mare – cu alte cuvinte, dispozitive precum camerele digitale sau controlerele wireless pentru jocuri, care consuma rapid bateriile alcaline.

   

   POT INCARCA ACUMULATORII DE LA ALTI PRODUCATORI IN INCARCATOARELE DURACELL?

  •  Da, incarcatoarele Duracell incarca si alti acumulatori NiMH. Totusi, Duracell nu poate garanta calitatea, siguranta sau performantele bateriilor de la alti producatori, de aceea se recomanda utilizarea acumulatorilor Duracell.

   

   POT INCARCA ACUMULATORII DURACELL IN ORICE INCARCATOR?

  •  Da, dar sunt recomandate incarcatoarele Duracell, deoarece sunt printre cele mai sigure din domeniu.

   

   CU CE DISPOZITIVE NU TREBUIE UTILIZATI ACUMULATORII?

  •  Se pot utiliza acumulatorii in absolut orice dispozitiv in care se utilizeaza in mod normal baterii alcaline, in afara cazului in care producatorul dispozitivului specifica altceva. Nu exista probleme daca se utilizeaza acumulatori de la alt producator decat cel al dispozitivului.

   

   ACUMULATORII DURACELL TREBUIE SA FIE COMPLET DESCARCATI INAINTE DE REINCARCARE?

  •  Acumulatorii Duracell nu sufera de asa-numitul efect de memorie, astfel incat nu exista nici o problema in incarcarea lor, chiar si atunci cand nu sunt in intregime descarcati.
 • Caracteristici generale

  Tip produsSet
  CompatibilitateAA, AAA
  Numar acumulatori incarcati simultan4
  Numar locasuri4
  Indicator opticNu
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 0,10 lei.