Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Tablete Apple

Tablete cu design elegant

Tabletele sunt cele mai bune variante pentru momentele in care vrei sa te joci, sa navighezi pe internet sau sa iti citesti mailurile atunci cand esti in miscare – de exemplu in excursii sau calatorii de afaceri – dar si cand esti acasa si iti doresti sa folosesti un device relativ mic si usor de manevrat. 

Tabletele Apple pot fi folosite atat pe Wi-fi, cat si pe retea 4G si beneficiaza de memorie de pana la 1024 GB. Atunci cand alegi ipad-ul pe care vrei sa il achizitionezi, tine cont de marimea display-ului: poti opta pentru o varianta care se va strecura usor in orice geanta sau pentru un ipad pe care sa iti vizionezi cat mai bine filmele si serialele preferate. 

Toata gama de ipads vine cu un design elegant, adaptat mobilitatii, iar rapiditatea sistemului de operare iti va permite sa editezi un videoclip de 4K, sa joci jocuri grafice intensive sau sa experimentezi cele mai recente aplicatii de realitate augmentata. Tabletele Apple sunt solutia mobila ideala pentru entertainment, dar si pentru taskurile de birou.