Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Telefoane Apple

Cauti un smartphone de ultima generatie? 

Gasesti pe site modele de telefoane Apple. Daca te intereseaza un telefon mobil Apple, alege dintre urmatoarele modele de iPhones: iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone Xr, iPhone 7 Plus, iPhone 8 si iPhone 7.

Telefoanele mobile Apple se afla in topul preferintele utilizatorilor de smartphones pentru ca sunt prevazute cu iOS, un sistem de operare extrem de eficient si, totodata, pentru ca sunt fabricate din materiale de calitate, reunite intr-un design unic. Chiar daca au trecut mai bine de zece ani de la lansarea primului telefon Apple, compania americana a decis sa urmeze aceeasi linie in ceea ce priveste designul iPhones.

Ca sa alegi telefonul potrivit pentru tine dintre nenumaratele modele de iPhones comercializate pe altex.ro, fii atent la rezolutia camerei foto-videi, capacitatea de stocare a informatiei, ecran si la functiile speciale. Telefoanele Apple vandute pe altex.ro si in cele peste 100 de magazine fizice ale companiei sunt disponibile la cele mai bune preturi de pe piata.