Joc constructie QUERCETTI Tehno Jumbo toolbox Q6150, 3 - 8 ani, 84 piese

Cod produs: JOCTECHQ6150
 
191,90
-15%
163,12 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Joc constructie QUERCETTI Tehno Jumbo toolbox Q6150, 3 - 8 ani, 84 piese

  Setul contine tot ceea ce copilul are nevoie pentru a construi o lume de masini, elicoptere, macarale sau orice altceva care ii vine in minte. In acest mod, copiii se familiarizeaza cu aptitudinile mecanice de baza si isi pot exersa dexteritatea.

  Jocul este compus din 84 de piese, din plastic rezistent la socuri, care pot fi asamblate fara unelte speciale si roti confectionate din spuma Eva. Copiii pot creea diverse constructii tehnice (elicoptere, excavatoare, plane sau tridimensionale si isi dau frau liber fanteziei si creativitatii.

  Cand timpul de joaca se sfarseste, toate piesele se pot depozita in cutia cu instrumente, dotata cu maner de transport si capac ce poate fi folosit si ca baza pentru joc. Piesele sunt facute din material plastic, sunt rezistente si non-toxice, conform standardului EN 71.

  Jocul este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani.

  Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

  60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal