Joc educativ QUERCETTI Fantacolor design D15 Q0903, 3 - 6 ani, 160 piese

Cod produs: JOCFANTQ0903
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Joc educativ QUERCETTI Fantacolor design D15 Q0903, 3 - 6 ani, 160 piese

  Cu ajutorul acestui joc copii pot crea mozaicuri minunate.

  Jocul stimuleaza dezvoltarea coordonarii ochi-mana, iar copii se vor amuza inventand propriile modele de mozaic, sau copiindu-le pe cele din albumul jocului.

  Pentru a strica un model, pur si simplu intoarceti tablita pe dos si impingeti piesele direct in cutie.

  Ce poate fi mai usor?

  Rama exterioara a noului joc din gama Fantacolor Design are margini rotunjite si gauri in care se pot baga peg-uri pentru a avea spatiu pentru si mai multa creativitate. Jocurile mozaic tip Fantacolor Design fac din aceasta gama una din cele mai reusite de pe piata in privinta inventivitatii, sigurantei si creativitatii.

  Plansa de joc poate fi pozitionata si orizontal si vertical, rezemandu-se pe baza, la fel ca o rama de tablou, astfel incat opera celui mic sa poata fi admirata in toata frumusetea ei! Manerul de transport face jocurile din gama Fantacolor Design usor de transportat in vacanta. In cutia speciala piesele de mozaic tip peg pot usor depozitate si transportate.

  Kitul de joc include: o plansa de joc cu dimensiuni de 28 x 20 cm, o cutie de transport, 160 de piese mozaic tip peg in 5 culori diferite cu diametru de 15 mm si un practic album cu modele de mozaic pe care micul artist le poate reproduce.

  Jocul este recomandat copiilor mai mari de 3 ani si face parte din gama jucariilor educative Quercettti - jocuri tip mozaic.

  AVERTISMENT Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

  60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal