Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-GAMENIGHT

Jocul de-a detectivii DVD

 
Reducere
60%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Jocul de-a detectivii

  Jason Bateman si Rachel McAdams fac echipa pe marile ecane din 2 martie in comedia "Jocul de-a detectivii", regizata de John Francis Daley si Jonathan Goldstein, aflati deja la al doilea proiect dupa comedia de succes "Vacanta cu peripetii", din 2015.

  Max (Bateman) si Annie (McAdams) si-au facut un obicei din a participa saptamanal la jocuri nocturne tematice organizate impreuna cu grupul lor de prieteni. insa lucrurile devin din amuzante foarte palpitante cand Brooks, fratele lui Max, se gandeste sa organizeze o seara de rezolvare a misterului unei crime, in care sunt implicati pretinsi talhari si agenti federali. Deci faptul ca Brooks este rapit intra in plan, nu? Prin urmare cei sase competitori sunt hotarati sa rezolve cazul si sa castige, iar totul pare foarte amuzant pana cand lucrurile incep sa arate prea mult a realitate.

  De-a lungul unei nopti haotice, distractia este treptat inlocuita cu panica. Fara reguli, fara directie si fara idee cine mai participa la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventura sau... sfarsitul.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraGame Night
  Data lansarii2018
  Durata (min)93
  SubtitrareRomana

  Informatii suplimentare

  DistributieRachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
  RegieJohn Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.