Cod produs: JINZR9202

Jucarie de plus ZURU TOYS Unicorn Rainbocorns 2 ZR9202, 3 ani+, multicolor

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Jucarie de plus ZURU TOYS Unicorn Rainbocorns 2 ZR9202, 3 ani+, multicolor

  Zuru Rainbocorns sunt jucarii de plus, unicorni surpriza care ecolozeaza dintr-un ou misterios. Fiecare jucarie de plus este prevazuta cu o inima mare pe burtica, din paiete stralucitoare, reversibile care ascund o imagine surpriza. Oare ce surpriza vei gasi pe inimioara unicornului tau de plus? Sunt 12 inimioare surpriza, colectioneaza-le pe toate!

  Inimioara surpriza este detasabila, se desprinde de pe burtica unicornului de plus si poate fi folosita ca agrafa de par sau prinsa pe rucsacul favorit avand un sistem de prindere de tip clips. In interiorul oului misterios vei gasi atat un animalut de plus surpriza, cat si un ou mai mic care ascunde o figurina, surpriza si ea! Peste tot numai surprize!

  Oul contine: Unicorn curcubeu de plus, plic cu nisip kinetic, figurina surpriza.

  Acest produs este disponibil in mai multe modele Surpriza.Produsul se vinde individual! Acestea se trimit aleator! Nu se poate alege un anumit model.

  Greutate: 481 g

  Dimensiuni pachet: 28.5 x 21.5 x 16.6 cm

  Varsta recomandata: 3 ani+

 • Caracteristici generale

  Tip produsJucarie de plus
  PentruFete
  Varsta3 ani +
  MaterialPlus; Plastic
  CuloareMulticolor
  Alte detaliiZuru Rainbocorns sunt jucarii de plus, unicorni surpriza care ecolozeaza dintr-un ou misterios; Fiecare jucarie de plus este prevazuta cu o inima mare pe burtica, din paiete stralucitoare, reversibile care ascund o imagine surpriza; In interiorul oului misterios vei gasi atat un animalut de plus surpriza, cat si un ou mai mic care ascunde o figurina, surpriza si ea
  Continut pachetUnicorn curcubeu de plus; Plic cu nisip kinetic; Figurina surpriza

  Altele

  Greutate (g)481
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.