Kit adaptor PowerLine TENDA P200 Kit, 200 Mbps, alb

Cod produs: ACPP200KIT
 
129,90 lei
Include taxa verde: 0,75 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni

Beneficii

 • 3 ani garantie
 • Descriere

  Set adaptoare Powerline Mini 200 Mbps P200kit

  Cand este nevoie de implementarea unei retele cu minim de efort, acasa sau la birou, solutia este Tenda P200KIT, set de 2 adaptoare Powerline, de 200 Mbps. In unele situatii cablarea Ethernet nu este disponibila in locurile unde este nevoie de conectivitate la retea. In schimb, aproape peste tot in casa sau la birou exista o priza de electricitate care poate fi folosita pentru a extinde conectivitatea la routerul de broadband. Se conecteaza, foarte simplu, una dintre unitatile P200 la routerul de broadband si se monteaza intr-o priza electrica din apropiere. Cealalta unitate, care se conecteaza la PC sau la un alt dispozitiv Ethernet, se plaseaza in alta priza. Intre unitati se realizeaza o retea Powerline, cu viteza de transmisie de pana la 200 Mbps, de doua ori mai mult decat in situatia utilizarii unui switch sau router traditional. Reteaua functioneaza pana la 300 metri, de 3 ori mai mult decat distanta cablurilor Ethernet. De asemenea, tehnologia QoS (Quality-of-Service) permite alocarea prioritara a benzii pentru aplicatiile intensive, pentru a minimiza intreruperile si a asigura o excelenta experienta de utilizare.

  Modalitati de utilizare

  P200KIT este o solutie foarte potrivita in cazul camerelor de hotel inchiriate sau pentru orice spatii in care cablarea unei retele este prea scumpa sau cu probleme.

  Fara cabluri, fara gauri in pereti

  Unde este o priza electrica, acolo se poate realiza conexiunea la retea. Adaptoarele Powerline Tenda utilizeaza orice priza de curent din casa, de la birou sau din camera de hotel, intr-o conexiune la retea. Se creeaza, astfel, o retea in interiorul locuintei sau oficiului fara a va mai preocupa de necesitatea instalarii si de existenta cablurilor.

  Plug & Play

  P200 nu necesta configurari. Doar se ataseaza la prizele electrice minim 2 unitati P200.

  QoS pentru streaming video HD

  Tehnologia QoS (Quality-of-Service) permite imbunatatirea calitatii transferului de date pentru aplicatiile de streaming multimedia, precum serviciile IPTV, video streaming, acces de mare viteza la internet si VoIP.

  Design compact, cu muchii rotunjite

  Compact si avand dimensiuni de doar 53 x 53 x 27 mm, adaptorul P200 se integreaza usor in ambientul de acasa sau de la birou.

  Consum redus de energie

  P200 consuma mai putina energie decat majoritatea adaptoarelor Ethernet Powerline. In plus, in momentele in care nu exista legatura Ethernet, P200 intra in modul de economie energetica, aceasta permitand reducerea cu pana la 50% a consumului fata de adaptoarele care nu au aceasta caracteristica.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal