Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: GAMHTCVIVEPRO

Kit VR HTC VIVE Pro Full PC

 
Reducere
10%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • HTC VIVE PRO Full Kit

  Bine ati venit la urmatoarea generatie de VR. Echipat cu statia de baza SteamVR 2.0, VIVE Pro ofera imersie la un alt nivel, cu o urmarire imbunatatita - ideal pentru crearea de experiente cu mai multi jucatori fara a va intrerupe.

  Traverseaza realitati

  VIVE Pro ofera o imersie exacta: urmarirea precisa a vietii, culorile ultra-vibrante si sunetele uber-realiste creeaza o lume in care esti transportat in cateva secunde. Cu afisarea de cea mai buna calitate a oricarui seturi de casti VR, VIVE Pro da viata oricaror realitati.

  Fiecare detaliu

  Observati diferenta cu VIVE Pro. Toate panourile noi de ecran va uimesc ochiul si va duc in cea mai salbatica imaginatie. Culorile si detaliile fara compromisuri, super-bogate aduc obiecte la viata ca niciodata.

  Configurare rapida si usoara

  Portabilitate de tip plug-and-play cu ajutorul senzorilor . Se potriveste cu o gama larga de desktop-uri si laptop-uri

  3D Spatial Audio

  Ascultati fiecare cuvant asa cum intentiona creatorul lui. HMD-ul certificat Hi-Res si castile sunt acum integrate cu un sunet spatial 3D pentru a oferi un sunet imersiv. Amplificatorul puternic este capabil sa conduca casti cu inalta impedanta, creand sunete care va vor schimba lumea. Microfoanele duale permit anularea zgomotului activ, precum si activarea modului Alerta si a modului de Conversatie, astfel incat sa auziti mediul inconjurator in timp ce sunteti imersati in orice realitate fara a fi nevoie sa scoateti castile.

  Proiectat pentru confort

  VIVE Pro este proiectat de sus in jos pentru o ergonomie optimizata. Doar puneti casca pe fata si glisati cureaua peste cap. Noul sasiu distribuie in mod egal greutatea dispozitivului pentru a atinge un centru de greutate optim, creand astfel confort in VR.

  Scala spatiului marita

  Extindeti-va orizonturile prin adaugarea unor statii de baza suplimentare pentru a urmari un spatiu de dimensiuni mai mari.

  Noi posibilitati de joaca

  Timp de utilizare per incarcare de 6 ore;

  Dimensiunile zonei de joaca trebuie sa fie de cel putin 2m x 1.5m si cel mult 7m x 7m.

 • Caracteristici generale

  Tip produsOchelari VR
  CompatibilitatePC

  Caracteristici tehnice

  ConectoriUSB-C, Micro-USB, DisplayPort 1.2
  Redare sunetStereo
  ConectivitateBluetooth, USB
  Alte detaliiEcran Dual AMOLED de 3.5", 1440 x 1600 pixeli per ochi (2880 x 1600 pixeli combinat), Rata de 90 Hz, Unghi Vizual de 110 Grade

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.