Lada frigorifica ZANUSSI ZFC26400WA, 260 l, 87cm A+, alb

Cod produs: LZFZFC26400WA
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Lada frigorifica ZANUSSI ZFC26400WA, 260 l, 87cm A+, alb

  Se poate instala oriunde

  Doriti sa aveti congelatorul la indemana, chiar daca nu aveti spatiu pentru acesta in bucatarie. Puteti instala aceasta lada frigorifica oriunde doriti - chiar si in garaj. Shield Condenser previne condensul, permitand functionarea congelatorului intr-un mod fiabil si eficient din punct de vedere energetic.

  Deschidere fara efort

  Accesarea alimentelor din lada frigorifica poate fi dificila datorita vidului format care tine capacul inchis. Tehnologia de anulare a vidului previne, insa, crearea de vid in interiorul lazii frigorifice. Astfel, deschiderea capacului nu mai este o lupta.

  Se poate instala oriunde

  Doriti sa aveti congelatorul la indemana, chiar daca nu aveti spatiu pentru acesta in bucatarie. Puteti instala lada frigorifica oriunde doriti - chiar si in garaj. Paravanul anti-condensare previne condensul, permitand functionarea congelatorului intr-un mod fiabil si eficient din punct de vedere energetic.

  Maxim de vizibilitate si confort

  Capacul acestei lazi frigorifice este echilibrat astfel incat sa poata sta deschis, la un unghi de 45 pana la 85 grade, iar lumina interioara ofera o buna vizibilitate. Aceste caracteristici contribuie la o depozitarea si un acces usor la alimente si maxim de confort.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.91
  11 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal