Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Laminatoare

Laminarea documentelor si a pozelor

Laminarea documentelor si pozelor se foloseste mai ales atunci cand acestea trebuie bine pastrate si intretinute, laminatorul fiind instrumentul cu ajutorul caruia acoperi cu un strat subtire si transparent de plastic foile de hartie, actele, afisele, ecusoanele sau pozele. 

Un laminator de calitate va oferi si un aspect de mai mare calitate si mai placut la atingere documentelor tale, pastrandu-le in acelasi timp claritatea. Cand achizitionezi un astfel de instrument, tine cont ca exista urmatoarele tipuri de laminator: din rola la cald – de mare viteza, compact – cu functie dubla cald-rece si special pentru volume mari, heavy duty – folosite in scop industrial, profesional – pentru documente de mari dimenisiuni, precum hartile. 

Cumpara-ti laminatorul de la Altex si vei putea opta pentru diverse timpuri de incalzire, precum si pentru formatul pe care doresti sa il laminezi: A3 sau A4. Asigura-te ca ai instrumentul perfect pentru a oferi calitate si siguranta documentelor tale cumparand un laminator online!