Cod produs: LPB785718

Lapte praf HUMANA 1 GOS 785718, 0-6 luni, 600g

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Lapte praf HUMANA 1 GOS 785718, 0-6 luni, 600g

  Humana 1 GOS este ideal pentru a completa laptele matern sau ca alimentatie unica atunci cand nu puteti alapta. Puteti folosi Humana 1 GOS pana la sfarsitul perioadei de alaptare cu biberonul. Cand produsul nu mai asigura satietate copilului, va recomandam sa treceti la Humana 2 GOS, dupa varsta de 6 luni.

  Continut:

  • GOS: Galacto – oligozaharide sunt fibre importante, ce se regasesc si in laptele matern.
  • LCP: Acizi grasi polinesaturati, cu lant lung de atomi de carbon, Omega-3 si Omega-6, prezenti si in laptele matern. Au o importanta deosebita deoarece copilul nu ii poate produce singur, in cantitati suficiente, in primele luni de viata.
  • Lactoza: Humana 1 GOS contine, la fel ca laptele matern, doar lactoza ca si glucida importanta. Astfel veti putea sa ii oferiti bebelusului dvs formula de lapte ori de cate ori ii este foame.

  Ingrediente: Lapte degresat, zer praf demineralizat, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui, Mortierella alpina; contine lecitina din soia), lactoza, sirop de galacto-oligozaharide (din lapte), concentrat din proteine din zer, carbonat de calciu, clorura de potasiu, saruri de calciu din acid ortofosforic, citrat de sodiu, ulei de origine animala (untura de peste), hidrogenotartrat de colina, vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, acid pantotenic, tiamina, vitamina A, vitamina B6, riboflavina, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), taurina, nucleotide (citidina-5'-monofosfat, uridina-5'-monofosfat, adenozina-5'- monofosfat, inozina-5'-monofosfat, guanozina-5'-monofosfat), carbonat de magneziu, inositol, citrat de potasiu, sulfat feros, stabilizator: acid lactic L (+), sulfat de zinc, complex cupru-lizina, iodat de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu.

  Usor de preparat:

  Respectati cu strictete instructiunile de folosire. Un mod de preparare gresit sau pastrarea pe un termen lung a produsului deja preparat pot sa dauneze grav sanatatii copilului. Produsul trebuie preparat inainte de fiecare masa si administrat imediat copilului. A nu se refolosi cantitatea ramasa.

  Curatati si sterilizati in prealabil biberonul, tetina si inelul biberonului. Nu incalziti produsul in cuptorul cu microunde (pericol de arsura). Inchideti bine punga desigilata dupa folosirea produsului si pastrati intr-un loc racoros si uscat. A se consuma continutul in termen de 3 saptamani.

  1.Fierbeti apa si lasati sa se raceasca pana la temperatura de 50°C (sau incalziti Humana Apa pentru sugari pana la temperatura de 50°C).

  2. Turnati in biberonul pregatit aproximativ 1/2 din cantitatea necesara de apa.

  3. Folosind lingurita de masura Humana, luati cate o lingurita din produs si nivelati continutul acesteia cu lama unui cutit, fara a presa continutul. Adaugati in biberon cantitatea necesara de formula de lapte praf.

  4. Inchideti biberonul si agitati energetic. Adaugati restul de apa si agitati din nou energic.

  5. Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata (37°C).

  Cantitate si dozaj: Va rugam sa folositi lingurita dozatoare furnizata (~ 4,5 g). Fiecare copil este unic. Cantitatile indicate sunt doar orientative si pot fi diferite pentru fiecare persoana.

  Garantia prospetimii: Acest produs este ambalat ermetic in punga din folie ce mentine prospetimea. Va rugam sa inchideti bine punga desigilata si sa o depozitati intr-un loc racoros si uscat. Produsul desfacut trebuie consumat in maximum 3 saptamani.

 • Caracteristici generale

  IngredienteLapte degresat, zer praf demineralizat, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui, Mortierella alpina; contine lecitina din soia), lactoza, sirop de galacto-oligozaharide (din lapte), concentrat din proteine din zer, carbonat de calciu, clorura de potasiu, saruri de calciu din acid ortofosforic, citrat de sodiu, ulei de origine animala (untura de peste), hidrogenotartrat de colina, vitamine (vitamina C, niacina, vitamina E, acid pantotenic, tiamina, vitamina A, vitamina B6, riboflavina, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), taurina, nucleotide (citidina-5'-monofosfat, uridina-5'-monofosfat, adenozina-5'- monofosfat, inozina-5'-monofosfat, guanozina-5'-monofosfat), carbonat de magneziu, inositol, citrat de potasiu, sulfat feros, stabilizator: acid lactic L (+), sulfat de zinc, complex cupru-lizina, iodat de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu
  ProprietatiFara coloranti, Fara zahar
  Varsta0 - 6 luni
  Cantitate600 g
  Alte detaliiHumana 1 GOS este ideal pentru a completa laptele matern sau ca alimentatie unica atunci cand nu puteti alapta; Puteti folosi Humana 1 GOS pana la sfarsitul perioadei de alaptare cu biberonul
  Continut pachetLapte praf Humana 1 GOS 600g

  Valabilitate

  ValabilitateConform informatiilor inscrise pe ambalaj
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.