Laptop 2 in 1 MICROSOFT Surface Book 2, Intel Core i5-7300U pana la 3.5GHz, 13.5" Touch, 8GB, SSD 256GB, Intel HD Graphics 620, Windows 10 Pro, argintiu

Cod produs: LAPHMW00025
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Durata de viata a bateriei pentru toata ziua, grafica incredibila

  Aruncati o privire mai atenta la modul in care Surface Book 2 este laptopul final pentru rularea aplicatiilor Office* si software-ul grafic exigent si scrierea si navigarea cu Surface Pen* si touch.

  Cea mai buna suprafata pentru jocuri

  Obtineti cel mai bun laptop Surface pentru titluri de jocuri pentru PC precum Sea of Thieves* si PlayerUnknown’s Battlegrounds* - cu cele mai noi procesoare Intel® Core ™ si grafica NVIDIA®.

  Fiecare detaliu conteaza

  Materialele premium, usoare, se echilibreaza perfect cu performante fara precedent la un laptop de aceasta dimensiune. Scufundati-va in uimitorul ecran PixelSense™, conceput pentru suprafata Pen * si touch.

  Work your way

  Surface Book 2 este un laptop robust, o tableta puternica si un studio portabil care se adapteaza modurilor in care lucrati si creati cel mai bine.

  Foloseste-l ca laptop ...

  Un elegant, centru de putere portabil cu pana la 17 ore(1) de viata a bateriei. Obtineti productivitate pe tastatura completa cu trackpad si touchscreen de inalta rezolutie.

  ... sau ca tableta

  Detasati ecranul pentru a transforma Surface Book 2 intr-o tableta Intel® Core i5 / i7 subtire, puternica si usoara, pe care o puteti lua oriunde.

  Faceti din el un studio portabil ...

  Indoiti Surface Book 2 in modul Studio pentru a desena si schita confortabil si natural. Adaugati Surface Dial sau Surface Pen* pentru o experienta creativa imersiva.

  ... sau vizualizati prezentari si videoclipuri

  Desprindeti ecranul cu apasarea unui buton, rotiti-l si reajustati-l pentru a partaja continut si prezentari. Perfect pentru vizionarea emisiunilor preferate.

  Ramai conectat

  Conectati-va dispozitivele cu USB 3.1, card SD cu dimensiune mare si Surface Dock*. Utilizati portul USB-C versatil ca un singur conector pentru incarcarea dispozitivelor, transferul fisierelor si afisarea video pe monitoarele externe.

  Doua ecrane tactile uimitoare

  Alegeti dintre un ecran vibrant de 15” PixelSense™ cu culoare si grafica imbunatatite sau un ecran tactil de 13,5” de inalta rezolutie, ambele proiectate pentru interactiunea pe ecran cu Pen* si Surface Dial*.

  * Microsoft Office, Surface Pen si unele software si accesorii vandute separat.

  [1] Durata de viata a bateriei Surface Book 2:

  Surface Book 2 13.5 ”: pana la 17 ore de redare video. Testare efectuata de Microsoft in octombrie 2017 folosind preproductie dispozitiv Intel® Core ™ i5, 256 GB, 8 GB RAM. Testarea a constat in descarcarea completa a bateriei in timpul redarii video. Toate setarile au fost implicite, cu exceptia: Wi-Fi a fost asociat cu o retea si Auto-Luminozitate dezactivata. Durata de viata a bateriei variaza semnificativ in functie de setari, utilizare si alti factori.

  Surface Book 2 15 ”: pana la 17 ore de redare video. Testare efectuata de Microsoft in octombrie 2017 folosind dispozitivul Intel® Core ™ i7, 512 GB, 16 GB RAM preproductie. Testarea a constat in descarcarea completa a bateriei in timpul redarii video. Toate setarile au fost implicite, cu exceptia: Wi-Fi a fost asociat cu o retea si Auto-Luminozitate dezactivata. Durata de viata a bateriei variaza semnificativ in functie de setari, utilizare si alti factori.    

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal