Laptop 2 in 1 MICROSOFT Surface Go 2, Intel Pentium Gold 4425Y 1.7GHz, 10.5" Touch, 8GB, SSD 128GB, Intel UHD Graphics 630, Windows 10 Home, argintiu

Cod produs: TPCSTQ00016
Laptop 2 in 1 MICROSOFT Surface Go 2, Intel Pentium Gold 4425Y 1.7GHz, 10.5" Touch, 8GB, SSD 128GB, Intel UHD Graphics 630, Windows 10 Home, argintiu
Laptop 2 in 1 MICROSOFT Surface Go 2, Intel Pentium Gold 4425Y 1.7GHz, 10.5" Touch, 8GB, SSD 128GB, Intel UHD Graphics 630, Windows 10 Home, argintiu
Laptop 2 in 1 MICROSOFT Surface Go 2, Intel Pentium Gold 4425Y 1.7GHz, 10.5" Touch, 8GB, SSD 128GB, Intel UHD Graphics 630, Windows 10 Home, argintiu
 
2.399,00
-900 lei
1.499,00 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 12 luni
 • Descriere

  Mai multe de la dispozitivul Go pe care il cunoasteti

  O noua generatie a celor mai usoare sisteme 2-in-1 din gama noastra, menite sa va ajute angajatii. Surface Go 2 asigura multitasking mai rapid, are un ecran mai mare si mai stralucitor in aceeasi carcasa cu dimensiuni compacte si dispune de eSIM pentru a-i ajuta pe angajati sa duca lucrul la bun sfarsit, indiferent unde trebuie sa lucreze.

  Gata sa duca lucrurile la bun sfarsit

  Oferiti angajatilor un dispozitiv compact si usor, indiferent unde lucreaza. De la interactiunea cu clientii cu ajutorul unei tablete de uz profesional dotate cu creion* pana la verificarea adresei de e-mail pe teren pe un laptop usor de transportat, noul Surface Go 2 se adapteaza tuturor activitatilor pe care le intreprind angajatii dvs.

  Un laptop profesional cu greutate redusa

  Verificati adresa de e-mail, sustineti prezentari si luati note de intalnire atunci cand imperecheati dispozitivul Surface Go 2 cu Surface Go Signature Type Cover.*

  Un studio portabil si compact, cu capacitate de utilizare a creionului

  Scrieti si desenati la un unghi natural atunci cand utilizati functia de scriere in cerneala cu creionul Surface.*

  O tableta cu care puteti lucra oriunde

  Mentineti ritmul de lucru cu capacitate tactila si cu creionul Surface*.

  Raspundeti cerintelor activitatii dvs. profesionale

  Mentineti securitatea dispozitivelor de pe teren cu actualizari prin Microsoft Endpoint Manager*, permiteti accesul doar la aplicatiile de care au nevoie clientii sau angajatii dvs. si gasiti accesorii particularizate pentru fiecare activitate.

  Un mediu sigur si usor de gestionat

  Capacitatile avansate de gestionare a securitatii oferite de Windows 10 Pro fac din Surface Go 2 un dispozitiv fiabil, protejat si usor de implementat si de gestionat.

  Accesorii particularizate de care are nevoie firma dvs.

  Un catalog bogat de accesorii proiectate pentru Surface Go ofera diverse solutii. Gasiti carcase robuste, suporturi de montare pe vehicul si sisteme POS mobile.*

  Concentrati-va asupra activitatii cu aplicatiile necesare

  Modul Chiosc va ofera posibilitatea sa permiteti accesul doar la aplicatiile si instrumentele de care au cea mai mare nevoie clientii sau angajatii dvs.

  Un angajament privind inovarea, de la o generatie la urmatoarea

  Oferiti angajatilor instrumentele necesare pentru a se conecta, a colabora si a lucra la cel mai inalt nivel de calitate. Pentru preturi, contactati un reseller autorizat Microsoft. Resellerii va pot ajuta si sa implementati si sa gestionati dispozitive Surface pentru firma dvs.

  1. Atingeti si scrieti in cerneala

  Scrieti natural cu creionul Surface*, o experienta de scriere digitala cursiva in cerneala asemanatoare scrisului cu creionul pe hartie.

  2. Microfoane tip studio si camere la rezolutie Full HD

  Faceti-va auzit si aratati in cea mai buna forma in intalnirile virtuale din Microsoft Teams* cu doua microfoane tip studio in plan indepartat, imbunatatite si cu camere frontale si posterioare la rezolutie Full HD.

  3. Suport rabatabil inovator si incorporat

  Deschideti suportul rabatabil pentru o experienta de utilizare completa a laptopului, coborati-l la unghiul perfect pentru scriere si desenare cu creionul Surface* si pliati-l pentru a-l inchide atunci cand aveti nevoie de tableta.

  4. Port USB-C®

  Conectati-va la afisaje, la statii de andocare etc. si incarcati accesorii.

  Surface pentru business genereaza o valoare suplimentara

  Clientii Surface economisesc timp si bani cu implementare optimizata, gestionare moderna a dispozitivului si securitate incorporata, bazata pe cloud. Sustineti utilizatorii, datele si sistemele cu experiente de conectivitate oferite de Surface si Microsoft 365.

  Profitati la maximum de investitia dvs. in Microsoft 365*

  Beneficiati de elementele fundamentale esentiale si de familiaritatea sistemului Windows 10 Pro, de protectia data de suita Microsoft Enterprise Mobility + Security si de Office 365.*

  Un nivel mai ridicat de control cu implementare si gestionare a dispozitivului in primul rand in mediul cloud

  Implementati si gestionati prin cloud cu Microsoft Endpoint Manager.* Fiecare dispozitiv Surface se livreaza cu Windows Autopilot, ceea ce reduce complexitatea sistemului IT prin implementare direct la angajatii dvs.

  Schimb avansat

  Pe langa garantia hardware standard, clientii de nivel comercial beneficiaza si de Schimb avansat – inlocuire accelerata fara costuri suplimentare.5

  Windows 10 Pro, platforma in care aveti incredere

  Windows 10 Pro ofera mecanisme de protectie cu securitate avansata, capacitate de administrare la nivel de intreprindere si instrumente de productivitate imbunatatit.

  *Se comercializeaza separat.

  1. Software-ul si actualizarile de sistem utilizeaza un spatiu de stocare semnificativ. Spatiul de stocare disponibil se modifica in functie de actualizarile si software-ul de sistem si de utilizarea aplicatiilor. 1 GB = un miliard de baiti. 1 TB = 1.000 GB. Pentru mai multe detalii, consultati Stocare Surface.

  2. Autonomia bateriei dispozitivului Surface Go 2: Autonomia bateriei de pana la 10 ore se bazeaza pe utilizarea tipica a dispozitivului Surface. Testare realizata de Microsoft in februarie 2020 utilizand software de preproductie si configuratii de preproductie ale dispozitivului Surface Go 2. Testarea a vizat o descarcare completa a bateriei cu o combinatie de utilizare activa si stare de veghe moderna. Componenta de utilizare activa cuprinde (1) un test de navigare pe web prin accesarea a 8 site-uri web populare cu mai multe file deschise, (2) un test de productivitate prin utilizarea Microsoft Word, PowerPoint, Excel si Outlook, precum si (3) o perioada de timp cu dispozitivul in uz si cu aplicatii inactive. Toate setarile au fost cele implicite, exceptand luminozitatea ecranului, care a fost setata la 150 de niti, cu optiunea Luminozitate automata dezactivata. Caracteristica Wi-Fi a fost conectata la retea. Autonomia bateriei variaza semnificativ in functie de setari, de utilizare si de alti factori.

  3. Greutate exclusiv tastatura Type Cover.

  4. Garantia limitata de la Microsoft se adauga drepturilor prevazute in legea privind protectia consumatorilor.

  5. Serviciul Schimb avansat este disponibil fara costuri suplimentare impreuna cu urmatoarele produse Surface pentru business: Surface Book 3, Surface Go 2, Surface Pro 7, Surface Pro X, Surface Laptop 3, Surface Pro 6 si Surface Laptop 2. Schimb avansat este disponibil doar pe anumite piete. Se aplica anumite restrictii. Consultati pagina de garantie privind Surface pentru business pentru a vedea clauzele si conditiile AES si lista pietelor acceptate.

  6. Este necesara o licenta sau un abonament pentru activare si utilizare.

  7. Este necesara activarea. Daca dispozitivul dvs. este gestionat de departamentul IT al organizatiei dvs., contactati administratorul departamentului IT pentru activare. Dupa 30 de zile se va percepe taxa de abonament lunara sau anuala aplicabila. Este necesar un card de credit. Anulati abonamentul in orice moment pentru a opri debitarile ulterioare. Accesati https://aka.ms/m365businesstrialinfo.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal